2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

45 بازدید | 6 پست

سلام

من هفته ۱۸ هستم الآن فردا باید آنومالی برم

دکتر اکوی قلب جنین هم برام نوشته

تو تهران کجا میشه رفت؟ هزینه اش چقدره؟

و تو چند هفتگی میشه رفت؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
از دکترت بپرس منکه فوق تخصص قلب جنین رفتم ۴ سال پیش ۵۰۰ گرفت 

اون دکتری که بهم گفت اکو بده خودش انجام میده ولی گفت آنومالی و اکو با هم ۵ تومن خیلی زیاده منم همین هفته پیش ۱۴ تومن به آمنیوسنتز دادم الآن واقعا ندارم اینقدر

شما اسم و تلفن و ایناش یادتونه؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دکتری که بهم گفت اکو بده خودش انجام میده ولی گفت آنومالی و اکو با هم ۵ تومن خیلی زیاده منم همین ...

نه عزیزم اصلا یادم نیست میدونم تهرانه توی ساختمونیه که دکتر حنطوش زاده هست بزن نت. دکتر زناته حنطوش زاده اما اون آقا فوق تخصص قلب بود.۱۴ تومن چقدر زیاد واسه امنیو دادین.مگه مشکل چیه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
نه عزیزم اصلا یادم نیست میدونم تهرانه توی ساختمونیه که دکتر حنطوش زاده هست بزن نت. دکتر زناته حنطوش ...

آره خیلی گرون شده چند جا زنگ زدم قیمت همه تو همین حدود بود

من آبله مرغون گرفتم غربالگری هم ریسک زده بود به خاطر همون آمینو سنتز دادم جوابشم هنوز نیومده

آره خیلی گرون شده چند جا زنگ زدم قیمت همه تو همین حدود بود من آبله مرغون گرفتم غربالگری هم ریسک زده ...

غربالگری که اصلا مهم نیست به بیشتریا های ریسک میزنه آبله مرغونم ماه های بالا میگن خطرناکه باعث نابینایی میشه که واسه شما انشاالله چیزی نمیشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.