2777
2789

من به جذب انرژی از ادما خیلی اعتقاد دارم شمارو نمیدونم .

ولی به نظرم وقتی میشنید ساعت ها پای درد و دل یسریایی که زندگیشون پر مشکل و منفی هستش و شوهرشون خیانت کرده این انرژی و اتفاق و دارید وارد زندگی خودتون میکنید .

مدام بهش فکر میکنید. با خودتون میگید نکنه همسر منم اینحور باشه و. نکنه اونم و..... انقدر بهش فکر میکنید تا یقین پیدا کنه به شک های بیجا بال و پر میدید تا اتفاق بیوفته .

برا همین هی نصف عنوان  تاپیکا اینه( باور نمیکردم منم یه روزهمچین تاپیکی بزنم).

پس مقصر خودتونید .

دنبال تاپیک های محتوا دار و مفید باشید نه طلاق اقدس از اکبر بخاطر پارمیدا.

منکر اینکه یسریا شاید هیچ ربطی به این موضوع نداشته باشه نمیشم ولی بخش اعظمش همینه . که از روی دلسوزی و گوش دادن به منفی های زندگی دیگران به اسم سبک شدن و همدردی زندگی خودتون خراب میکنید.

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

همینجا یه نفر دوستش گفته بود انرژی منفی میگیرم از دردو دل کردنت ناراحت شده بود منم گفتم منم یه دوست دارم واقعا وقتی میره من حتی نا ندارم از جام بلند بشم انقدر انرژیم تحلیل میره 

میگفت تو ضعیفی 🤐 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همینجا یه نفر دوستش گفته بود انرژی منفی میگیرم از دردو دل کردنت ناراحت شده بود منم گفتم منم یه دوست ...

ببین یسری وقتا اوکیه در صورتی رو خودت این همه اثر منفی نزاره .

اگر بتونی بهش راهکار بدی و کمکش کنی. عالیه ولی خودت نباید بیشتر اسیب ببینی

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یسری وقتا اوکیه در صورتی رو خودت این همه اثر منفی نزاره . اگر بتونی بهش راهکار بدی و کمکش کنی. ...

قبلا میتونستم اما انگار ورودی انرژی منفی ها بیشتر بود چون خودم خوشم نمیاد زار بزنم و درد و دل کنم خروجی نداشتم برای همین زود حالم بد میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹