2777
2789

صبح شوهرم گفت عروسی فلانیه راستی ...یادم رفت کارتشو بیارم ...من اول فکر کردم یکی دیگه رو میگه انقدر باور نکردنیه 

...چون همین اقا که عروسیشه با همسر اولش اشنا شد هیچی نبود ...خانمش کمکش کرد درس بخونه وکیل شد ..بچه دار شدن ...الان زیر یکساله بچه ....مرد خیانت کرد رفته منشیش رو گرفته ...دفترش با شوهرم یکجاست ...واقعاااا لیاقت رو نمیشه تزریق کرد بع کسی...هرکاری کنی طزف میره با یکی هم سطح خودش اخرش ....قورباغه بنشونی رو تخت طلا باز شیرجه میزنه تو کثافت ....حالا شوهرم میگه چرا نریم عروسی 😑واقعا تو کار مرد جماعت ادم میمونه 

اوه چه جالب واسه زن دوم جشن میگیره 

حالا خدا میدونه چطور زن اول دور زد که نتونه ثابت کنه زن دوم بی رضایته خدا لقدش کنه 

ازدواج با وکیل جماعت سخته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه جالب واسه زن دوم جشن میگیره  حالا خدا میدونه چطور زن اول دور زد که نتونه ثابت کنه زن دو ...

طلاق داد اولی رو عزیزم همزمان نیست که نتونه

خانم اول هم وکیل بود .حیف وقتی که گذاشت رو این نفهم

زنا واقعا مظلومن

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اره خبر مرگش

وای خیلی ناراحت شدم حتما از کارش پشیمون میشه خدا سزاشو بده 

شمام حواستو به شوهرت جمع کن با این همکارش 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وای خیلی ناراحت شدم حتما از کارش پشیمون میشه خدا سزاشو بده  شمام حواستو به شوهرت جمع کن با این ...

شوهر من تمام مدت اینارو میدونسته و هیچی نگفته ..این از همه بدتر ...میگم تو میدونستی با منشیشه ..میگه مگه من فضول ملتم 😑

شوهر من تمام مدت اینارو میدونسته و هیچی نگفته ..این از همه بدتر ...میگم تو میدونستی با منشیشه ..میگه ...

خدا به اون زن بیچاره صبر واقعا تین چیزارو که میشنوم دلم میترکه اصلا دلم نمیخاد ازدواج کنم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

عذر میخوام اما همسرت آدم فهمیده ای نیست وگرنه متوجه میشد که نباید با یه آدم فاسد رابطه ای داشته باشه،چه برسه که بره مراسم عروسیش(رسما با عروسی گرفتن،پرچم کثافت کاریشو به اهتزاز درآورده)