2777
2789
عنوان

صبح شوهرم کارت عروسی دوستشو داد دستم واااا رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 26 پست
خیلیییی حواستو جمع کن به خدا 

مامانم میگه مردا از اول همینطور بودن دور ازجون شما بعضی زنان که خراب شدن دیگه حیا و شرف  و انسانیت ندارن نمیگن این شوهر یه زن دیگس زندگی یه خونواده رو به هم نریزیم 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من حس میکنم ذره ای احساس نباید خرجشون کرد ..

البته همه ک ذاتشون کثیف نیست . ولی خب هر چیزی اندازه داره

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
عذر میخوام اما همسرت آدم فهمیده ای نیست وگرنه متوجه میشد که نباید با یه آدم فاسد رابطه ای داشته باشه ...

شوهر منم وکیله و واسش اصلا انگار عادی شده این چیزا 

بعضی وقتا از خنثی بودنش نسبت به این مسائل میترسم واقعا 

چرا شما زن وکیل شدی اخه😅تو دلتو خالی نمیکنم اما حداستو جمع کن 

خریت 😅عزیزم خالی هست تو دلم الان 

شوهرم خوبه اما خیلی عادی انگاری میکنه 

مثلا میگی فلانی شوهرشو کشته گذاشته تو یخچال ریلکش میگه خوب مارک‌بخچالش چی بوده 😑

شوهر منم وکیله و واسش اصلا انگار عادی شده این چیزا  بعضی وقتا از خنثی بودنش نسبت به این مسائل ...

واقعا یه دودوتا چهارتا ساده است،کسی که زن داشته،چشمش هرز میپریده،بعید نیست که تو رفت و امد با دیگران همین کارو نسبت به زن و دختر و خواهر بقیه انجام بده(کاملا ازش برمیاد)اونوقت همسرت خیلی ریلکس میخواد شمارو ببره عروسی همچین موش فاضلابی،یعنی متوجه همین مساله نیست،حالا بگذرییم از جنبه و وجه اجتماعی موضوع

واقعا یه دودوتا چهارتا ساده است،کسی که زن داشته،چشمش هرز میپریده،بعید نیست که تو رفت و امد با دیگران ...

دقیقا ...خوب الان نرم خودش میره اینجوری بدتر نیست ؟ غمرا بتونم جلوشو بگیرم ...

دقیقا ...خوب الان نرم خودش میره اینجوری بدتر نیست ؟ غمرا بتونم جلوشو بگیرم ...

بنظرم اول همین استدلال رو بهش بگو،اگر قبول نکرد،بگو"وقتی تو ازم مراقبت نمیکنی،خودم باید اینکارو کنم و نمیتونم اجازه بدم کسی با چشم هرزش بهم نگاه کنه،اگه انقدر عروسی همچین ادمی واست تو اولویته،تنها برو"

طلاق داد اولی رو عزیزم همزمان نیست که نتونه خانم اول هم وکیل بود .حیف وقتی که گذاشت رو این نفهم

خب پس حق با شوهرته دیگه برید جشن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند