2777
2789
عنوان

عروسمون ناراحتیش به جا هست؟

2179 بازدید | 97 پست

عروسمون ۲۱سالشه تازه بچه دارشده و چون نگهداریشو زیاد بلدنیست خونه مادرش میمونه و داداشم هرروز بهش سرمیزنه و احتیاجاتشو میبره 

مادرم و ماهم تقریبا دو روز یکبار تماس میگیریم جویای حالشون میشیم

دیروز ایشون اومدن خونشون طبقه بالاست و مادرم اولش دم در دیده بعدش نرفته خونشون تا فرداش عصر ک زنداداشم مجددا رفته خونه مادرش و الان ازمادرم دلگیره که چرا بهشون سرنزده 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خانواده شوهر کم لطفی میکنن ک ادم بده میشن

بله ی سر باید میزدین

حق با عروسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگر میرفت هم اونوقت میگفت مادرشوهرم تا من اومدم پاشد اومد خونم

مادرم ازصبح بچه های اون یکی داداشمو نگه میداره مادرشون کارمنده 

عصرهم رفته مجلس ختم 

خونه هم رسیده حموم کرده یه سر به اون یکی خواهرم زده فرصت نشده

دیگه خانواده شوهر کم لطفی میکنن ک ادم بده میشن بله ی سر باید میزدین حق با عروسه

دقیقا.اینهمه مونده خونا مادرش فقط رنگ زدن .بعد اومده خونشون دو تا پله نرفته بالا سر بزنه به عروس و نوه ش.

چقدر واقعا بعضی قوم سوهر کم لطف و بی عاطفه هستن.

عروس سنش خیلی کمه

چقدر لوسو بچگانه 

بابا نمیتونستم بچه بزرگ کنی چرا ب دنیا آوردید پس 

ب نظرم زیادی راحت طلبه من فقط دو سه روز تونستم بمونم خونه ی مادرم اونجا پوشک گرفتن و شیر دادن و شست‌وشو یاد گرفتم بعدم اومدم اولا همسرم یکم تو شستنش کمک میکرد بعد دیگه هیچی فقط مادرشوهرش حمومش میکرد 

اهمیت ندید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مادرتون چه حوصله ای داشته نرفته داخل خونه نوشو ببینه دم در که هرکسی همسایه غریبش را هم ممکنه ببینه

والا بخدا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دقیقا.اینهمه مونده خونا مادرش فقط رنگ زدن .بعد اومده خونشون دو تا پله نرفته بالا سر بزنه به عروس و ن ...

زنگ ک اوایل میرفت مادرم سرمیزد بهشون 

خیلیم گفت بیارین خودم کمک گنم بزرگش کنیم ولی عروسمون اونجا راحتتربود