یه دختر عمو دارم ۲۳ سالشه خوشکلم هست قد بلند پسرعموی دیگم چن ساله خواستگارشه اینم هی یه بار میگه باشه یه بار میگه نه سرش شلوقه دختره تا اینکه هفته پیش شام خونه عموم بودیم خونه دختره سه تا داداش دعوت بودن عموهاموسه تا برادرن ،هیچی ساعت نه شب شد و دخترعموم از بیرون نیومد هی زن عموم میگفت به ما زنگ بزنید ببینید کجاس اینم جواب نمیداد
چه غیرت خرکی دارن اینا والا من خالم تو دوران دوستی بکارتشو از دست داد همون پسر ده بار اومد خاستگاری دیگه التماس میکرد بابابزرگم میگفت دختر نمیدم به تو با این که اطلاع داشت اخرشم بعد دو سال برو بیا با مننت فراوان راضی به عقد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای بخدا خونه رو ویرون میکنه اون روز همکارش اومده تو حیات خونمون ماشین ببینه منم لباس پهن کرده بودمو ...
نامزدم منم از این غلطا میکرد اوایل میگفت بعد از ساعت 7 شب نمیری بیرون، با دوستات نمیری مسافرت، ارایش زیاد نمیکنی، پیرهن شلوار برا پیرون نمیپوشی، منم ساکت نشدم گفتم من تو خونه بابام ازادی مطلق داشتم تو کی باشی بخوای تصمیم بگیری محدودم کنی هرچی گفت همون اول جوابشو دادم الان دیگه هیچی نمیگه بهم
با بابای من سه تا داداشن عمو بزرگم سه تا پسر و یه دختر داره وسطی پدرمه یه دختر و دو تا پسر کوچکم بابای دخترس دوتا دختر و دو تا پسر داره خواهر کوچکش راهنماییه
یعنی چی اصلا نذاشت دختره حرف بزنه گرفت زدش؟ به تو چه مربوط که به شوهرت بهت گیر بده
اصلا یعنی چون دختره دوست پسر داشت میخوان شوهرش بدن؟ خب بدنش به همون دیگه
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
خودت دوست پسر داشتی بعد به این بدبخت میگی ول جلل خالق
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید