2777
2789
عنوان

دختر عموم کل فامیل رو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 10085 بازدید | 123 پست

به توام ربطی نداره اسی، معلومه توام بدجور خوشحالی و به دخترعموت خیلی حسادت میکنی 

عجب

آیینه ام به زنگار ها نگو🪞تغییر خود به خود اتفاق نمیفته 🆙عاشق آسمون🌌 پیرو مسیر عشق🫀 و خدایی که کافیست💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عموم ناراضیه ولی شانس داره چون خدایی پسرعموم پسر خوبیه خیلیم پولداره میخادش با این همه ول بودن ...

از نظر من پسرعموت اصلأ مورد مناسبی برای ازدواج نیست یعنی هر چقدم پولدار باشه عقل نداره انگار

اول اینکه فوق العاده خاله زنک هستش دوم چیزی از دوست داشتن سرش نمیشه فک میکنه فقط خودش بخواد حله سوم انقد عقب مونده هست که برگه پزشکی میخواد درحالی که پسرا خودشون تو مجردی هر غلطی میخوان میکنن ولی از نظر اون دخترا آدم نیستن نمیتونن ر ا ب ط ه داشته باشن و عین کالا برخورد میکنن

یه پسر بدبخت عقب مونده ی خاله زنک

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

سعی کن زودتر یه شوهر حسابی پیدا کنی و کلا قید خونوادتو بزنی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
گفتم ک خانوادگی خوب نیسترحالشون🤦‍♀️😐🤭

وای ببین و جالبتر پسر عمومه عابروی زنشو برده 🤣🤣🤣🤣🤣

فک میکنه قهرمان داستانه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من شوهرم نمیذاره حرف بزنم 

نمیگفتی هم مشخص بود خانوادتون مرد سالاره و هیچ جای احترامی برای زن وجود نداره، این زمینه ساز ایجاد حسادت چشم و هم چشمی بین زنهای خانواده میشه، طوریکه وقتی یه دختر بخاطر یه دلیل مضحک کتک میخوره و تحقیر میشه و بزور به عقد یه فرد مریض درش میارن شما خوشحال میشی. 

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
سرصبحی باتمام وجودم از خدامیخوام به یسری آدم ها طایفه ها قومیت ها دختر نده هرگز،فقط بزان ۶تا ۶تا پسر ...

هههی من خودم از دست شوهرم روانی شدم فقط تعصب و غیرت بیخودیه والا نمیتونم برم تو تراس خونم این میاد باهام خیلی سخت گیره 

کاربری دست دو نفره

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بچه ها دختر عموم زیادی ول بود شماها که خبر ندارید

خوب ب تو چ 

چص مغز از اول تاپیک هی میگی وله وله !

یعنی خودت پاک و منزه تشریف داری ؟! 

همه ما گناهکاریم ولی نوع گناهمون فرق داره 

یکی مث تو که تهمت ول بودن میزنه 

یکی مث پسر عموی اشغالت که عابرو میبره

سادیسمی های روانی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

پسرعموت شعور داشت این دخترو ول میکرد میرفت دنبال علاقه اش نه که تازه گواهی هم بخواد و مطمئن باشه این دختر واسش زن زندگی نمیشه 

شوهر شما چرا جوگیر شده مگه دختر بیچاره رو سر صحنه س..س گرفتن .انقدر شکاکه یه فکری به حال خودت بکن و اینکه شاید پسرعموت تهمت میزنه میدونه عموت مثلا غیرتیه دخترشو عقدش میکنه