2777
2789
عنوان

دختر عموم کل فامیل رو بهم ریخته

10083 بازدید | 123 پست

یه دختر عمو دارم ۲۳ سالشه خوشکلم هست قد بلند پسرعموی دیگم چن ساله خواستگارشه اینم هی یه بار میگه باشه یه بار میگه نه سرش شلوقه دختره تا اینکه هفته پیش شام خونه عموم بودیم خونه دختره سه تا داداش دعوت بودن عموهاموسه تا برادرن ،هیچی ساعت نه شب شد و دخترعموم از بیرون نیومد هی زن عموم میگفت به ما زنگ بزنید ببینید کجاس اینم جواب نمیداد 

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که زنگ در رو زدن و پسرعموم اومد گفت والا من دنبالش بودم از عصر با یه پسرس رستوران رفته و همه جا رفتن زنگ زدم‌گوشیشو قط کرده داداشای دخترعموم گفتن غلط کردی و فلان و بهش سیلی زدن اونم گفت الانم باهاشه تو کوچس تو ماشین پسره

کاربری دست دو نفره

چقدر سایت پر شده از دعوای خانوادگی

حالا بگو باقیش را فردا مهمون دارم، کلی کار سرم ریخته

ولی همش تو نی نی سایتم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

رفتن دو تا عمومهام دیدن کسی نیس یه ربع گذست دختر عموم شاد و شنگول اومر گفت خونه دوستش بوده و از صبم کتابخونه بوده وای عموم انقد کتکش زد که نگو آخرسرم پسرعموم تو جمع گفت اقا من خواستگار دخترتونم الانم هستم عموم و زن عمومم گفتن هفته دیگه بیا عقدش کن دختر عمومم میگه من یکی دیگه رو میخام

کاربری دست دو نفره