2777
2789
عنوان

بچها بیایید یلحظه اون روز ی مرده

352 بازدید | 52 پست

سلام بچها اقا اون روز ی پیره مرده درمون رو زد پیرم نبود ۶۰ سال اینا داش ابجیم درو باز کرد گف برو مامانتو صدا کن مامانم رف ب مامانن گف سه تا بچه داری دوتا دختر ی پسر برگه هایی گم کردی (سند زمین هامون گم شده) مامانم ک برگاش میریزه میارتش خونه ینی اوردتش حیاط منو صدا کرد گف طالع اینو ببین بمن گف که ی مادر و دختری برات دعایی گرفتن بختتو بستن بعد داداشمو اوردیم خلاصه ب داداشمم یجیزایی گف اومد خونمون طرف بعد چندتا سرکتاب گفتیم باز کرد مامانم گف برا دخترم یچی بنویس دیگ اونم نشست چندتا دعا گف چندتا برگه دادگف یکیشو پیش خودت نگه دار یکیشو با ی تار مو زیر درخت چالش کن و یدونه ام دعا محبت داد خانوادگی گف ت ورودی خونه اویزون کن خلاصه حرفم اینجاس از وقتی مرده رفته حس میکنم ک یکی پیشمه همیشه خواب راحتیم ندارم همین امشب یساعت خوابم برد حس کردم خونمونمم یچی هس دستشو تکیه داده تلوزیون منم جیغ کشیدم به مامانم میگفتم پیشت میخوابم یهو از خواب پریدم اصلا نتونستم راحت بخوابم در ضمن همون شبی ک رف برگه های گمشدمون پیدا شد💔😕هنوزم هنگم مرده کی بود چرا درمونو زد چرا اوردیم خونه حتی ناهارم خورد خونمون من چرا راضی شدم دعا بنویسه برام

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رهگذر بود یا از قبل میشناختید که انقدر راحت گذاشتید ایشون بیاد داخل عزیزم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

یعنی رهگذر بود یا از قبل میشناختید که انقدر راحت گذاشتید ایشون بیاد داخل عزیزم 

رهگذر بود نمیشناختیم یهو درمونو زد یچیزایی ب مامانم گف ک درست دراومد مامانم اوردتش حیاط داداشم اوردتش خونه بابام اومد بهش ناهار داد😂💔

عجب اشتباهی کردین... صدای سوره بقره رو توخونه پخش کنید

الان تنهام با مادر بزرگم از ترس سوره بقره گذاشنم یکم اروم شدم 

اینا اسم مسایی مینویسن تو دعاها براهمین حس میکنی کسی پیشته بندازیدشون همه تو آب برن

اره همرو میندازم بره حتی ب بابام میگم بره اونی ک چال کرده ام در بیاره خیلی بده میترسم اصلا منی ک از هیچی نمیترسیدم 

رهگذر بود نمیشناختیم یهو درمونو زد یچیزایی ب مامانم گف ک درست دراومد مامانم اوردتش حیاط داداشم اوردت ...

چقدر شما مهمان نوازی عزیزم اما آدم عجیبی رو به خونه آوردید. مطمئنی انسان بود ؟🥲🫢🫣😶‍🌫️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••