چشمم_بادومی مدیر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 256 عنوان بچها بیایید یلحظه اون روز ی مرده | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 52 پست سلام بچها اقا اون روز ی پیره مرده درمون رو زد پیرم نبود ۶۰ سال اینا داش ابجیم درو باز کرد گف برو مامانتو صدا کن مامانم رف ب مامانن گف سه تا بچه داری دوتا دختر ی پسر برگه هایی گم کردی (سند زمین هامون گم شده) مامانم ک برگاش میریزه میارتش خونه ینی اوردتش حیاط منو صدا کرد گف طالع اینو ببین بمن گف که ی مادر و دختری برات دعایی گرفتن بختتو بستن بعد داداشمو اوردیم خلاصه ب داداشمم یجیزایی گف اومد خونمون طرف بعد چندتا سرکتاب گفتیم باز کرد مامانم گف برا دخترم یچی بنویس دیگ اونم نشست چندتا دعا گف چندتا برگه دادگف یکیشو پیش خودت نگه دار یکیشو با ی تار مو زیر درخت چالش کن و یدونه ام دعا محبت داد خانوادگی گف ت ورودی خونه اویزون کن خلاصه حرفم اینجاس از وقتی مرده رفته حس میکنم ک یکی پیشمه همیشه خواب راحتیم ندارم همین امشب یساعت خوابم برد حس کردم خونمونمم یچی هس دستشو تکیه داده تلوزیون منم جیغ کشیدم به مامانم میگفتم پیشت میخوابم یهو از خواب پریدم اصلا نتونستم راحت بخوابم در ضمن همون شبی ک رف برگه های گمشدمون پیدا شد💔😕هنوزم هنگم مرده کی بود چرا درمونو زد چرا اوردیم خونه حتی ناهارم خورد خونمون من چرا راضی شدم دعا بنویسه برام ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭 1403/03/21 | 04:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bandehyekhoda عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1393 اجنه و شیاطین و وارد زندگی تون کردید....درسته که این دعا ها جواب میدن ولی لعد دو سه ماه بی اثر میشن و زندگی تون دیگه مثل قبل نمیشه مشکل پشت مشکل میاد سمت تون استغفار کنید خونه اتون روضه بگیرید شایددددد جمع شد این مسئله
چشمم_بادومی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 256 من میخاستممم بخوابم و اینک این اتفاق افتاد یکم چیز شدم نمیدونن از بچگی همین بودم همیشه یسری اتفاقا ج ... جدی ؟ الان حست ب این اتفاق چیه؟؟؟ ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭
asa386 عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 790 من میخاستممم بخوابم و اینک این اتفاق افتاد یکم چیز شدم نمیدونن از بچگی همین بودم همیشه یسری اتفاقا ج ... چقدر شت
چپیس_سرکه_نمکی عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2618 جدی ؟ الان حست ب این اتفاق چیه؟؟؟ حس ششمی نیستم اصلا فق اینده رو بعضی وقتا شاید سالی دو سه بار درحد یه فیلم 3 ثانیه میبنیمولی حواست باشه هر دعانویسی خیر نمیخاد انجام بده اگر سمت این چیزا هم میرید دنبال ادم مطمئنش باشید
چشمم_بادومی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 256 حس ششمی نیستم اصلا فق اینده رو بعضی وقتا شاید سالی دو سه بار درحد یه فیلم 3 ثانیه میبنیم ولی ... میدونم عزیزم حس ۶ ام نیستی کلی گفتم بدونم حست چی بود ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭
چپیس_سرکه_نمکی عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2618 چقدر شت هوم متاسفانه سمت جنوب این اتفاقا خیلی میفته و دعا طلسم خیلی راحت زیر دست همه اس
چپیس_سرکه_نمکی عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2618 میدونم عزیزم حس ۶ ام نیستی کلی گفتم بدونم حست چی بود راستش حس خوبی نسبت به پیر مرد نگرفتم حس متفی داشت سعی کن قران اینا زیاد بزارید تو این خونه و اگ حاج اقا مطمئن میشناسید یه راه پیدا کنید که اجنه ها رو دوباره سرجای خودشون بندازه
چشمم_بادومی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 256 راستش حس خوبی نسبت به پیر مرد نگرفتم حس متفی داشت سعی کن قران اینا زیاد بزارید تو این خونه و ... متاسفانه هیچکسو نمیشناسیم 🫠💔هعیی. خدا ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭