یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیخواد بگیولی جوری هم نشون نده بعد از جلسه که انگار راضی ایبگو بلد بودم ولی یادم نمیومد که بزن ...
مرسی عزیزم
آخه خانوادم در رابطه با کنکور خیلییی جدین میگم نکنه فردا همه رو برم شاید حتی منفی بزنم که دیگه بیشتر خراب میشه از طرفی دلم میخواد از همین تابستون شروع کنم که بعد موقع نتایج زیاد رو من مانور ندن از طرفی هم میگم نمیشه که همینجوری باز سرخود شروع کنم به خوندن بین دوراهی موندم نهاییا کنکورمو خراب کردن
سآل اولت بوده خببعدشم منفی چرا بزنی؟هرچی بلد بودی میری جواب میدی نه بیشتر نه کمتربهشون بگو یک سال دی ...
خب من امسال هرطور شده بود سعی میکردم زیاد مدرسه نرم خودم زیاد مشکلی با موندن ندارم چون میدونم امسال عملا فقط پایه ضعیفمو کشوندم بالا وبا یه سال دیگه میشه کامل جبران کرد همش برای زحمات خانواده عذاب وجدان دارم و دوست دارم منطقی کنار بیان که البته بعید میدونم و همین فکرا باعث سردردم میشه بخدا