2777
2789

بچههاقسمتای مطالعه برای انجام فعالیتامهموامتحانین یاجزوحذفیاتن؟

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیخواد بگی

ولی جوری هم نشون نده بعد از جلسه که انگار راضی ای

بگو بلد بودم ولی یادم نمیومد که بزنم

و یک ماه رو استراحت کن و بعدش بشین استارت درس خوندن رو بزن

ببینن داری میخونی باهات کنار میان

تاپیکت رو پاشیدی دختر گفتم اینجا بگم

چیزی نمیخواد بگیولی جوری هم نشون نده بعد از جلسه که انگار راضی ایبگو بلد بودم ولی یادم نمیومد که بزن ...

مرسی عزیزم 

آخه خانوادم در رابطه با کنکور خیلییی جدین میگم نکنه فردا همه رو برم شاید حتی منفی بزنم که دیگه بیشتر خراب میشه از طرفی دلم میخواد از همین تابستون شروع کنم که بعد موقع نتایج زیاد رو من مانور ندن از طرفی هم میگم نمیشه که همینجوری باز سرخود شروع کنم به خوندن بین دوراهی موندم نهاییا کنکورمو خراب کردن

مرسی عزیزم آخه خانوادم در رابطه با کنکور خیلییی جدین میگم نکنه فردا همه رو برم شاید حتی منفی بزنم که ...

سآل اولت بوده خب

بعدشم منفی چرا بزنی؟

هرچی بلد بودی میری جواب میدی نه بیشتر نه کمتر

بهشون بگو یک سال دیگه فرصت بدین بهم

تلاشمو میکنم تا حسرت تلاش و یک سال موندن رو نداشته باشم

سآل اولت بوده خببعدشم منفی چرا بزنی؟هرچی بلد بودی میری جواب میدی نه بیشتر نه کمتربهشون بگو یک سال دی ...

خب من امسال هرطور شده بود سعی میکردم زیاد مدرسه نرم خودم زیاد مشکلی با موندن ندارم چون می‌دونم امسال عملا فقط پایه ضعیفمو کشوندم بالا وبا یه سال دیگه میشه کامل جبران کرد همش برای زحمات خانواده عذاب وجدان دارم و دوست دارم منطقی کنار بیان که البته بعید می‌دونم و همین فکرا باعث سردردم میشه بخدا

خب من امسال هرطور شده بود سعی میکردم زیاد مدرسه نرم خودم زیاد مشکلی با موندن ندارم چون می‌دونم امسال ...

چیزی نمیخواد بگی الان

خودتو عذاب نده بابتش

بعدم بگو خیلیا سال اول قبول نمیشن

چیزی نمیخواد بگی الانخودتو عذاب نده بابتشبعدم بگو خیلیا سال اول قبول نمیشن

بعد بنظرت اینکه همش هی میگن درصدات برای اردیبهشت چنده و نتایج نهاییا چیشد چی بگم بهشون که بیخیال شن فعلا؟

بعد بنظرت اینکه همش هی میگن درصدات برای اردیبهشت چنده و نتایج نهاییا چیشد چی بگم بهشون که بیخیال شن ...

بگو من امسال روی پایه برنامه ریزی کردم

توی کنکور هم تونستم همونارو بزنم

نشد خیلی روی نهایی و دوازدهم کنکور مانور بدم

ولی ببین خودتو گول نزنیا

اگه واقعا میخونی بمون

بگو من امسال روی پایه برنامه ریزی کردمتوی کنکور هم تونستم همونارو بزنمنشد خیلی روی نهایی و دوازدهم ک ...

آره واقعا مانور اصلیم برای پایه بود

آره جدیم واقعا!صدمو می‌زارم که دیگه مثل امسال عذاب وجدان نداشته باشم

مرسی از راهنماییات عزیزم🤍🫂