2777
2789

من چند ساله با پسری تو رابطه هستم از سن کم باهم بودیم اون اوایل ک سنمون کم بود خیلی اذیتم کرد خیلی خیلی با روح و روانم بازی کرد جوری ک تمام مهرش از دلم رفت اما چون وابسته بودم نتونستم ولش کنم 

ی ماه پیش بحث شدیدی داشتیم و ۱ ماه ول کرد و باز برگشت و منه احمق قبولش کردم 

الان اخلاقش بهتر شده داره تلاش میکنه شرایط رو درست کنه دیگه شرایط جوری شده ک از شدت پشیمونی هر روز گریه میکنه و اصرار داره بیاد خواستگاری اما مادرم میگه جونمم بگیرن دختر ب اون اقا نمیدم 

الان من گیر کردم نمیدونم ولش کنم یا بمونم 

۲۵ سالمم هست و از سن خیلی کم باهاش بودم

بنظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شرایط دیگه ای داشته باشه که مورد قبول شما و خانواده باشه ولی من خودم با کسی که ثبات نداره هی میره و برمیگرده صد سال سیاه ازدواج نمیکنم با همون اولین دعوا کات

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شاید شرایط دیگه ای داشته باشه که مورد قبول شما و خانواده باشه ولی من خودم با کسی که ثبات نداره هی می ...

منم الان اینطورم ولی قبلا ها چون سنم کم بود قوی نبودم ک کات کنم 

الان از کات میترسم

از بعدش ؛ از نبودنش؛ از اینکه نکنه دیگه عاشق نشم ؛ از اینکه نکنه دیگه کسی انقدر دوسم نداشته باشه

عزیزم به نظرم بیشتر فکر کن

فکرنکنم این اقا مناسب ازدواج باشه

حالا میتونی یه مدت باهاش وقت بگذرونی تا دقیقا اخلاق هاش دستت بیاد و بهتر بتونی تصمیم بگیری

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم به نظرم بیشتر فکر کن فکرنکنم این اقا مناسب ازدواج باشه حالا میتونی یه مدت باهاش وقت بگذرونی ...

۷ ساله باهاشم اما راه دور 

احساس میکنم تو ی منجلاب گیر کردم 

از کات میترسم

از بعدش ؛ از نبودنش؛ از اینکه نکنه دیگه عاشق نشم ؛ از اینکه نکنه دیگه کسی انقدر دوسم نداشته باشه

منم الان اینطورم ولی قبلا ها چون سنم کم بود قوی نبودم ک کات کنم  الان از کات میترسم از بعد ...

تا حالا باهاش در مورد این موضوع حرف زدی؟

بقیه شرایط ازدواج رو داره؟

ببین جوری که تعریف کردی آدم بدی به نظر نمیاد و چون از سن کم با هم بودین دیگه اخلاقای هم دستتون اومده ولی بشین باهاش جدی حرف بزن بگو من بدم میاد تا بحثی میشه ول میکنی میری حداقل وقتی ول میکنی مرد باش دیگه برنگرد یا کلا انقدر عاقل باش که قهر نکنی بزاری بری 

بگو آدم عاقل صبر میکنه مشکلاتو حل میکنه من نمیتونم روت حساب باز کنم تا وقتی که انقدر راحت دل میکنی و میری 

بگو اطمینان رو جلب کن قول بده که مشکلات رو با هم حل کنیم و نزاری بری اون موقع منم مامانم رو راضی میکنم

بعدشم چند وقت رفتاراش زیر نظر بگیر حتی اگه تونستی یه دعوای کوچیک راه بنداز ببین رفتارش رو اصلاح کرده یا نه

چون واقعا همچین آدمی که بخواد بزاره بره بدرد زندکی نمیخوره اگه اصلاح کرد عالی میشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۷ ساله باهاشم اما راه دور  احساس میکنم تو ی منجلاب گیر کردم   از کات میترسم از بعد ...

چی بگم والا... امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری.... به حرف عقلت گوش کن.... دل در اکثر مواقع به ادم ضربه میزنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تا حالا باهاش در مورد این موضوع حرف زدی؟ بقیه شرایط ازدواج رو داره؟ ببین جوری که تعریف کردی آدم بد ...

راستش احساس میکنم منطق عجیبی داره هیچجوره درکش نمیکنم 

دارم روانی میشم 

احساس میکنم عمرمو تباه کرده دیوونم کرده عذابم داده 

نمیدونم چرا دیگه حسی بهش ندارم 

اسی اگه روشو امتحان کردی درست نشد تو انتخابت تجدید نظر کن همچین آدمی که هنوز عاقل نشده بزرگ نشده برای زندگی مشترک مناسب نیست . کات هم ترسی نداره تو حق ناراحتی و غصه خوردن داری بعد از کات ولی سریع فراموشش کن مطمئن باش هنوز آدمایی هستن که دوست داشته باشن و ایندفعه عاقلانه تر و منطقی تر انتخاب میکنی 

امیدوارم هر چی صلاحته اتفاق بیفته خوشبخت بشی❤️

راستش احساس میکنم منطق عجیبی داره هیچجوره درکش نمیکنم  دارم روانی میشم  احساس میکنم عمرم ...

روح و روانت از همه چیز مهم تره وقتی داره آسیب میرسونه بذارش کنار رابطه سمی رو 

حست الان فقط وابستگیه دیگه عشق از بین رفته پس مطمئن باش وابستگی هم با کات از بین میره اون موقع انتخاب بعدیت منطقی تر میشه 

اسی اگه روشو امتحان کردی درست نشد تو انتخابت تجدید نظر کن همچین آدمی که هنوز عاقل نشده بزرگ نشده برا ...

مرسی مهربونم 

راستش چند روز پیش ی دعوا راه انداختم ک خیلی بالا گرفت حزف جدایی زدم دوباره اما اون نذاشت 

یسری چیزارو انگار نمیفهمه اصلا حس میکنم از نظر عقلی با هم تفاوت داریم

روح و روانت از همه چیز مهم تره وقتی داره آسیب میرسونه بذارش کنار رابطه سمی رو  حست الان فقط وا ...

هر چی میگم بیا جداشیم با گریه و التماس مانعش میشه 

بخدا دیوونه شدم 

از اونور تا اسمش میاد مادرم زمین و زمان رو بهم میریزه

من با خوندن تاپیکت فقط یچیز اومد تو ذهنم

ک رفته دوراشو زده بهتر از شما پیدا نکرده برگشته

اگه با مسئله دوراشو زده مشکلی ندارین ک تلاش کنین برا باهم بودنتون

اگه مشکل دارین ک خودتون بهتر میتونین تصمیم بگیرین