2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49719 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو گفتی بخدا یاد دختر فامیلمون افتادم مادرش طلاق گرفته بچه رو گذاشته پیش باباش بچه رو ببینی چرک از ...

چقدر ناراحت کننده

من خودم بارها شده گفتم میذارم میرم بخاطر بچه نتونستم ولی هستن مادرایی که اینکارو میکنن و براشون مهم نیست اصلا، اون بچه هم بزرگ میشه و خودش کار خودشو انجام میده ، بچه از مادر انتظار داره که کم نذاری براش از خاله نه

چقدر ناراحت کننده من خودم بارها شده گفتم میذارم میرم بخاطر بچه نتونستم ولی هستن مادرایی که اینکارو ...

اره بخدا بعضی ها مادر نیستن سنگن تازه مادرش عاشق شده طلاق گرفته خدا همچین زنهایی لعنت کنه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خواهرم خوبه عالیه ولی اونجوری این زندگی نیست که هیچکدوممون میخاستیم داشته باشیم،من میخام بالاس بچه ه ...

وای عزیزم ،واسه خودت میبری و میدوزی😐

انشاءالله که خودت همیشه سایه ت بالاسر بچه هاته

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وای عزیزم ،واسه خودت میبری و میدوزی😐 انشاءالله که خودت همیشه سایه ت بالاسر بچه هاته

خیییلی تباهم من😂😂😂

ممنون عزیزم انشالله و همچنین

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
خیییلی تباهم من😂😂😂 ممنون عزیزم انشالله و همچنین

منم مثل تو ام .

چند روز پیش یه فیلم دیدم از یه بچه تو غزه .اسمشو نوشته بودن  رو دستش .میگفت اسممو نوشتن تا وقتی بمبارون شد منو شناسایی کنن 💔

همسن پسر منه .انقدر بهم ریختم چند روزه .هم واسه اون بچه نگرانم هم میگم اگه بچه من یه روزی این بلا سرش بیاد چه خاکی باید روسرم بریزم ...انقدر گریه کردم چشمام گود شده دیگه .اینجوری خودمون و عذاب میدیم ...

❤️

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بله عزیزم من همونم💚

پیام بده

بگو سلام داداش خوبید ،،،یه پیشنهادی مطرح شد و من کاملاً بهش فکر کردم و تصمیم گرفتم برای همیشه خواهر کوچولوی شما باقی بمونم

میدونم که من رو درک میکنی برادر خوبم 

منم مثل تو ام . چند روز پیش یه فیلم دیدم از یه بچه تو غزه .اسمشو نوشته بودن  رو دستش .میگفت اس ...

بارداری تو انقد خودتو اذیت نکن،خدا هم به ما کمک کنه هم اونا

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی