2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49720 بازدید | 178 پست
عزیزم خیلی محترمانه به دامادتون بگو شما مثل برادرمی و منویاد خواهرم میندازید ..متاسفانه نظرم منفیه.. ...

عزیزم..دیگه دامادشون برای ازدواج مجدد نظر خانواده ایشون رو نمی پرسه...ننه ش دامادش میکنه متاسفانه...و فقط کارت دعوتش میاد برای اینا...اینا نمی تونند برای دامادشون زن انتخاب کنند که

خدایا تنها نذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  مامانم باهام حرف نمیزنه فکر می‌کنه من با دامادمون حرف میزنم رابطه عاشقانه ایی دارم&nb ...

خوب چشه؟باهاش حرف بزن اگه پول خوبی داره و قدرت رو می دونه به نظرم راضی شو این مامان بابات که کلا تعطیلن

عزیزم خیلی محترمانه به دامادتون بگو شما مثل برادرمی و منویاد خواهرم میندازید ..متاسفانه نظرم منفیه.. ...

عزیزم..دیگه دامادشون برای ازدواج مجدد نظر خانواده ایشون رو نمی پرسه...ننه ش دامادش میکنه متاسفانه...و فقط کارت دعوتش میاد برای اینا...اینا نمی تونند برای دامادشون زن انتخاب کنند که

خدایا تنها نذارم

من میگم کلا خانوادت و نمیدونم حس بدی که دارن و ....بزار کنار حتی فکر بچه هم نکن بلاخره یکم شما یکم اونور نگه میدارن.واقعا خودت با خودت فکر کن صادقانه که داماد قبل( یا خواستگار فعلیت) بره ازدواج کنه ...دوست داری یا نه .ناراحت میشی اگر زندگی تشکیل بده .یا دوست داری با تو زندگی تشکیل بده .صادقانه ....اگر برات واقعا فرقی نکنه حتی خوشحال میشی دست از سرت برمیدارن که هیچ...اگر ناراحت میشی و به هر علتی حسرت میخوری کلا چشم و گوشتو ببند و انتخابتو کن چون بعد مدتی همه چیز فراموش و عادی میشه 

عزیزم..دیگه دامادشون برای ازدواج مجدد نظر خانواده ایشون رو نمی پرسه...ننه ش دامادش میکنه متاسفانه... ...

چرا عزیزم نتونن...وقتی با دامادشون خیلی اوکی باشند و داماده هم انسان با شعوری باشه اصلا از خانواده همسرش میخواد براش انتخاب کنن بخاطر بچه 

نه  من روزاها نشستم فکر کردم  نمی تونستم حسی داشته باشیم  از این طرفم خانوادم یه ج ...

خاله منم فوت شده، به اون یکی خالم گفتن بخاطر بچهاش ازدواج کن ولی ازدواج نکرد اصلا اجازه نداده حرفش بلندشه و اطرفیان متوجه بشن فورا گفت نه تمام 

گفت براخودم ارزوهایی دارم برا ایندم برنامه هایی دارم ازبچهای خواهرم حمایت میکنم، نگهداری میکنم ولی ازدواج نه 

من میگم کلا خانوادت و نمیدونم حس بدی که دارن و ....بزار کنار حتی فکر بچه هم نکن بلاخره یکم شما یکم ا ...

البته که شرایط سختی داری و اینی هم که گفتم سخته اطراف در نظر نگیری ولی نهایتا تصمیم اخر با خودته 

بعضی مادرا با وجود مشکلات از جگر گوششون میگذرن و جدا میشن ، با اینکه میدونن آینده ی بچه شون خراب میش ...

اینو گفتی بخدا یاد دختر فامیلمون افتادم مادرش طلاق گرفته بچه رو گذاشته پیش باباش بچه رو ببینی چرک ازش میباره واقعا چرک و کثیفی زیاد ازش میباره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️