2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49719 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت صلاح زندگیتو از چهارتا کاربر ک ن میشناسنت و ن شناختی ازت دارن نخواه .. خودت تصمیم بگیر .. فقط در حد راهنمایی کردن باشه خوبه ن بیشتر از این .. چشمت ب دهن اینو اونم نباشه دنبال نسخه پبچیدنم نباش .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

بایدم جواب رد بدی

چجوری میتونی با کسی بخابی ک یه زمانی شوهرخاهرت بوده و رابطه داشتن حالام با تو

بیخیالش شو دیگ چرا از رو نمیری

خانوادت حق دارن باهات بد بشن والا

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

بایدم جواب رد بدی چجوری میتونی با کسی بخابی ک یه زمانی شوهرخاهرت بوده و رابطه داشتن حالام با تو بی ...

من دلم برا اون بچه میسوزه..دیر یا زود نامادری میاد بالاسرش..گناه داره اخه طفلی

با خانواده ت که قهر و قطع رابطه نیستی که نتونی بگی

با ذامادتون هم درارتباط نیستی که پیام بدی

اتفاقا اصلا پیام نده و قضیه رو شخصی‌نکن

بالاخره یبار میان ازت بپرسن نظرت چیه و شاید بیان خواستگاری اونوقت بگو نه

الان خیلی درگیرش نباش

درضمن از همون اول و کاربری قبلیت مشخص بود منتظر این‌پیشنهادی و میخوای ازدواج کنی فقط بقیه سرکارن

البته اگه راست باشه تاپیکت

با خانواده ت که قهر و قطع رابطه نیستی که نتونی بگی با ذامادتون هم درارتباط نیستی که پیام بدی اتفاق ...

خانوادش تردش کردن و حتی باهاش حرف نمی‌زنن بعد میگه حسی ندارم ولی از کاربری قبلیش یادمه ، مدام نظر سنجی میکرد خب لامصب جواب رد بده !!!! 

بعدش نمی‌دونم چرا سو تفاهم رو برا خانوادش برطرف نمیکنه ؟؟؟ 

به جا اینکه اول سو تفاهم رو برطرف کنه و به خانوادش بگه مخازن خبر رو برسونن میخواد پیام بده یا اگه نشد حضوری صحبت کنه !!!! 

بنظرم بریم وقتمون رو هدر ندیم تو این سایت 

به خانواده ات بگو جواب من نه هست

خیلی فکر کردم بخاطر... قبول کنم 

اما من اصلا احساسی بهش ندارم و هر چی فکر میکنم اصلا نمیتونم داشته باشم احساسی و حالم بد میشه

این سکوتت باعث میشه خانواده ات فکر کنن رابطه ای بین تون هست 

تکلیف اون پسر هم مشخص کن 

همین جملاتی که گفتم به اونم بگو

🧿

کاش فکر میکردی بهش:) 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚