2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49721 بازدید | 178 پست
اگه خدایی نکرده فوت کنین با خواهرت ازدواج کنه که بهتر از غریبست واسه بچه هاتون

بله برا بچه ها من عالیه برا شوهرمم عالیه زن۳۴سالش بمیره یه زن۲۴ساله بگیره،ولی اونوقت زندگی مورد علاقه خواهرم ازبین می‌ره ،خواهرم که شوهرمو نمی‌خواسته اونجوری بخاطر مراقبت از بچه های من مجبور میشه با شوهر من ازدواج کنه و بش ظلم میشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
خواهرت خوب نیس؟

خواهرم خوبه عالیه ولی اونجوری این زندگی نیست که هیچکدوممون میخاستیم داشته باشیم،من میخام بالاس بچه هام باشم،خواهرم ازدواج کنه دلش میخاد دختر داره دخترشون بده به پسر من...اصن اونجوری مجبور میشه از خواسته های بزنه برا بچه ها من،شوهرم و خواهرم اخلاقاشون مث همه و دوتاشون لحبازن خیلی با هم سازش ندارن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مادرا با وجود مشکلات از جگر گوششون میگذرن و جدا میشن ، با اینکه میدونن آینده ی بچه شون خراب میشه چه بسیار اینجور بچه هایی که بزرگ شدن و از پس زندگی براومدن ، خوب فکری کردی ، جواب رد میدی ، اون بچه خیلی زود بزرگ میشه و آینده شو درست میکنه ، شما بخاطر اون آینده تو خراب نکن که اولش شاید همه چی به نظر خوب برسه ولی مطمئنا پشیمونی بزرگی به بار میاره اونوقت میبینی بهترین دورانت رفته و حیف شده ،الان فقط باید به فکر خودت باشی...

بنظرم دوباره بهش فکر کن و زود جواب رد نده

چرا فکر میکنی باید جواب مثبت بده؟ 

به خاطر بچه ای ک ب زودی بزرگ میشه و مستقل آرزوهای جوونی خودشو فدا کنه؟ 

منطقیه به نظرتون؟ 

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

من به هیچی کار ندارم فقط از دامادتون چقدر بدم اومد باهات میشینه حرف میزنه و ازت پرسیده بهت فکر کنه یا نه ؟!مردا وفا ندارن حتی یه ذره بیچاره خواهرت که حیف شد

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چند سال  اختلاف سن دارید هیچ کس برای اون  بچه  مثل شما نمیشه

خب نشه 

بره با کسی که همسن پدرشه ازدواج کنه چون هیج کس برا اون بچه مثل ایشون نیست 

چهار صباح دیگه ام بچه بالاخره بزرگ میشه ازدواج میکنه میره پی زندگیش این خانوم میمونه و یه پیرمرد !

رواست آدم در حق خودش چنین ظلمی بکنه ؟

گلم به نظرم اول به پدر مادرت بگو که به خانواده ش بگن (اینطوری نگاه سرد خانواده ی خودتم کمتر میشه) بعد به خودش پیام بده بگو تصمیمت اینه و تغییر هم نمیکنه. به نظرم بهترین کار رو کردی امیدوارم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه قشنگم

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

بعد از خوندن تاپیک قبلیو این تاپیک، با همه نظراتی که داده بودن کاربرا فقط یه چیزی میتونم بگم

چطور بعضیا اینقدر میتونن حال بهم زن باشن! 

یه دختر 20 ساله که داغداره، خانوادشم قضاوتش میکنن و به حرفاش گوش نمیدن چطور میتونین بهش بگین خجالت بکشه؟؟؟؟ 

خودتون بزارید جاش! 

چیکار میکنین؟ 

اصلا میتونین تحمل کنین؟