2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49722 بازدید | 178 پست
۲۰سالمه خواهرم ۳۰ تصادف کردش

ااصلا تو خونه و زندگی و شوهری که قبلا مال خواهرت بوده روانت سالم میمونه  هر لحظه خواهرت جلو چشمت نمیاد؟ ؟؟

عزیزم اون بچه هم خدایی داره بزرگ میشه خودتو ایندتو تباه نکن 

حتما جواب رد بده

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

اسی خودت بهتر از همه از شرایط خبر داری

بهتر از هرکس دیگه هم میتونی راه درستو پیدا کنی حالا که تصمیمتو گرفتی راهشم پیدا میکنی که بقیه رو راضی کنی

دامادتونم احتمالا مادرش تو گوشش خونده باید تورو بگیره

به پول و بچه و هر چیز دیگه فکر نکن 

فقط از خودت بپرس اگر باهاش ازدواج کنم خوشحال میشم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تو بی‌شرفی که گذاشتی کار به اینجا برسه تو اگر واقعاً خواهرتو دوست داشتی اگر واقعاً دنبال کمبود محبت نبودی می‌زدی تو دهن دامادتون حیثیتشو می‌بردی شرفشو می‌بردی نه اینکه بیای اینجا بیا و راجع بهش نظرسنجی کنی یعنی خودت متوجه نیستی چه پیشنهاد وقیحانه‌ای بهت داده

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
خواهرش فوت شده ها

خخوب فوت شده باشه دلیل نمیشه که همون فوت شده باید غیرتو تعصبشم بیشتر باشه نسبت بهش نه اینکه اجازه بده دامادش همچین پیشنهاد وقیحانه‌ای بهش بده

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
بله  مامانم باهام حرف نمیزنه فکر می‌کنه من با دامادمون حرف میزنم رابطه عاشقانه ایی دارم&nb ...

این کارو نکن

شان خودتو حفظ کن

فقط برو پیش مادرت باهات حرف نمیزنه،حرفاتو ک نمیتونه نشنوه،بهش بگو ک هیچ مسله ای نبوده بینتون ،هیچی،و توضیح بده،بعدم بگو ک میخوای درخواستشونو رد کنی،و نمیخوای خودت بگی ک بابش باز،بشه ک بهت اصرار کنه و....

بگو بهت کمک کنه و بجز اون هیچ کسو نداری،مادرا مهربونن زود دلشون نرم میشه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

خوشحال شدم دیدم تصمیم درستی گرفتی ۱۶ سال اختلاف سن فاجعه است .اون بچه هم بزرگ میشه میره پی زندگیش .بهش محبت کنین ووقت بیشتر براش بزارین .مطمئن باش نامادریش هم از خداشه که یکسره خونه شما باشه

بایدم جواب رد بدی چجوری میتونی با کسی بخابی ک یه زمانی شوهرخاهرت بوده و رابطه داشتن حالام با تو بی ...

چقدم ک تو مهربون سایتی!

چ نیشی داره زبونت! وضعش ب حد کافی خراب هس فک کنم!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

شما با خانوادت یه جلسه بذار مفصل باهاشون حرف بزن ببین چی میگن.... حرف نزدن پدرت نمیشه دلیل فردا پس فردا خواهر زادت خدای نکرده چیزیش بشه همین پدر نگه مقصر تویی .... باید مشورت کنی

با خانوادت بعدش مشاوره. در آخر خودت تصمیم بگیر. قوی باش

اسی عزیز من در جریان تاپیک هات هستم، شما چرا نمیتونی یک تصمیم قاطع بگیری و قضیه رو تموم کنی؟ با خودت تعارف داری؟ ماشاالله ۲۰ سالته و خوب و بد رو از هم تشخیص میدی، دیگه اینهمه دو دل بودن برای چیه؟ جوابت منفیه؟! به خانوادت بگو به داماد سابقتون بگن نه و قضیه برای همیشه تموم بشه و دیگه در این باره صحبتی نشه! تمام!

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

بله برا بچه ها من عالیه برا شوهرمم عالیه زن۳۴سالش بمیره یه زن۲۴ساله بگیره،ولی اونوقت زندگی مورد علاق ...

هرچی بهش فک کنی جذبت میشه! لطفا دست بردار از این افکار پریشون!

بجاش ب ازدواج بچه هات و بغل گردت نوا هات فک کن

چقدر تو بی‌شرفی که گذاشتی کار به اینجا برسه تو اگر واقعاً خواهرتو دوست داشتی اگر واقعاً دنبال کمبود ...

ب هدفی ک تو امضات زدی فک کن

خیلی با بی رحمی و خشم و بی احترامی بداین اسی طفلک کامنت دادی،تو فضای مجازی صبور و مهربون باش ،جایی ک هیچ کس نمیشناست....

خب نشه  بره با کسی که همسن پدرشه ازدواج کنه چون هیج کس برا اون بچه مثل ایشون نیست  چهار ...

ببین عزیزم من که نگفتم  با این اقا ازدواج  کنه  

من  یه مورد مشابه تو  نزدیک ترین اقواممون داشتیم خواهر فوت شده  به خواب  خواهر ش میره    که تو بیا  بچه منو بزرگ  کن  اما  ایشون میگه من نمیتونم  جای خواهرم  برم....

بعد اون  قضیه اون خانم  میگفت   خواهرم باهام قهر کرده  و به  خوابم  نمیاد   و ایشون ازدواج کرد و اصلا از همسرش راضی نبودو همش مینالید  شوهر خواهرش هم ازدواج کرد و اون خانم هم  بچه رو اذیت میکرد  همه حرف من اینه که الزاما  هر کسی که اختلاف سنی زیادی داره   ازدواجش  بد  نمیشه  توکل به خدا امشاالله استارتر  هرچی صلاحشه براش رقم بخوره