2777
2789

با شوهرم صحبت میکردیم یهو گفتم حقوق گرفتی برام چند دست لباس بخر 

گفت کی برای زنش تو یک ماه چند لباس میتونه بخره تا من بخرم

منم گفتم امیر (دوستش) ماه قبل یکباره پنج دست لباس خریده برای خانمش

گفت لابد تا یک سال دیگه هیچی براش نمیخره

گفتم ن خانمش گفته هروقت پول دستش بیاد برام خرج زیاد میکنه

گفت امیر زنش صد برابر خودش خوشکله 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

جای من بودین چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردید 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

شما مقایسه کردی ایشونم مقایسه کرد این به اون در 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اولشم نباید مقایسه میکردی و مثال میزدی..

این رفتار اصلا منطقی نیست ..

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

شما مقایسه کردی ایشونم مقایسه کرد این به اون در 

عزیزم اون خودش گفت کی میخره 

از اولشم نباید مقایسه میکردی و مثال میزدی.. این رفتار اصلا منطقی نیست ..

خودش گفت کی میخره 

من اگه بودم اصلا چنین بحثی رو راه نمینداختم

خودش شروع کرد 

خواسته تو هم زیاد بوده  چ خبره چن دست

بهش میگفتی عزیزم میشه هر وقت پول اومد دستت برام یکی دو دست لباس بخری

ب همراه چایی ک داشتین میخوردین میگفتی

ولی خیلی بد بود رفتار شوهرت بهش میگفتی مگ از اول قیافم‌ رو ندیدی بعدشم میگفتی دیگ ب دیگ میگه روت سیاه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خودش گفت کی میخره 

قاعدتا جوابی که مد نظرش بود این نبود که شما در بیای بگی اره فلانی اینطوره..

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

عزیزم اون خودش گفت کی میخره 

ایشون نگفتن با حالت مقایسه شما کوچیکش کنید و دوستشو بیارید وسط که. شما توانایی اونو با دوستش مقایسه کردین بدون در نظر گرفتن شرایط ایشونم زیبایی شمارو با خانم ایشون. کاملا منصفانه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خواسته تو هم زیاد بوده  چ خبره چن دست بهش میگفتی عزیزم میشه هر وقت پول اومد دستت برام یکی دو د ...

گفتم منم از تو خشکلترم

منظورم بحث حقوق و لباس خریدنه. چه نیازی هست اون برات لباس بخره خودت کارتشو بردار برو

چ جالب