2777
2789
عنوان

جای من بودین چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 19 پست

همسرتون اشتباه جواب داده یو اعصبانی شده آقا هستم تجربه زندگی دارم بانو ازت ی خواهشی دارم نه شما بلکه همه بانوان سعی کن تو زندگیت به اندازه باشی چشمت همیشه به دست همسرت باشه نه زن دوستش شاید حقوقش کفاف نمیده که بخواد چند دست لباس بگیره کانون خانواده سر هیچ به دعوا و دلخوری ننداز حامی همسرت باش ی دست کافیه همدیگر درک کنید هیچ وقت توی صحبت خصوصی خودتون اسم کسی نیارید مثال به کسی نزن اوت دار من ندارم هوای هم داشته باشین حتما برات میگیره ولی نگو چند دست یا زن فلانی داره منم مخوام اشتباه هست همیشه نگاه خودت بعد همسرت زیبا باشی افتخار اون هستی ولی خواسته ها زیاد نباشه که شما را از هم دور کنه خوش خرم باشین 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
همسرتون اشتباه جواب داده یو اعصبانی شده آقا هستم تجربه زندگی دارم بانو ازت ی خواهشی دارم نه شما بلکه ...

خودش قول داده بود

خودش مقايسه رو شروع کرد

درامدشم از دوستش بیشتره 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش قول داده بود خودش مقايسه رو شروع کرد درامدشم از دوستش بیشتره 

باشه بانو ولی کمتر خواسته ها کنی همسرت بیشتر واست میگیره و هواتو داره  آرامش خونه بالاتر از این چیزها هست ب سیاست و زبون نرم  همسرت بیشتر جذب خودت میکنی 

باشه بانو ولی کمتر خواسته ها کنی همسرت بیشتر واست میگیره و هواتو داره  آرامش خونه بالاتر از این ...

اگه درخواست نکنم چطوری میخره

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
اگه درخواست نکنم چطوری میخره

گفتم‌ بهت چون همنوع خودم هست باسیاست عشقولانه و محبت جذب خودت کن همسرت آهسته درخواست بده اونم با محبت مهربونی نه نمگه با سر صدا بدتر میشه