2777
2789
عنوان

سلام خانمای کارمند بانک

129 بازدید | 8 پست

سلام درود برشمااااا خداقوت 

بیاین اعلام حضور کنید همدیگه روبشناسیم

چندوقته میخوام این تاپیک بزنم وقت نمیکردم فکر میکنم تبادل اطلاعات خالی از لطف نباشه 

از مدیریت زمانمون بگیم از هم یاد بگیریم برای بهبود شرایط اگه مایل باشید.

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

سلام به روی ماهت

ماهایی که علاقه داریم به این شغل جایی تو تاپیکت داریم یا نه؟😂

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت ماهایی که علاقه داریم به این شغل جایی تو تاپیکت داریم یا نه؟😂

عزیزم اگه استقبال بشه هدف تبادل اطلاعات اگه دوس داشتی استفاده کن😊

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون
عزیزم اگه استقبال بشه هدف تبادل اطلاعات اگه دوس داشتی استفاده کن😊

فداتشم عزیزم💚

شما رشته ات امور بانکی بود؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

من داشتم تاپیکای مربوط به رشته اموربانکی رو میخوندم، تاپیک قبلیه شمارو دیدم که نوشته بودین برای استخدام به امید خدا و بدون نیاز به پارتی قبول میشین.. اومدم دیدم تاپیک بعدیتون اینه و چقدر براتون خوشحال شدم که موفق شدین

ایشالا منم یه روز برسم به این ارزوم

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..