2777
2789
عنوان

احیای مو‌به سبک من ( مشهد)

166 بازدید | 5 پست

اول از همه این که من کراتین انجام نمیدم چون تخصص من درمان ساقه مو هست و کراتینی که مو رو لخت شلاقی میکنه ساختار مو رو میشکنه و بیشتر جنبه‌ی زیبایی داره تا درمان

اما کار من چه فرقی داره؟ من با بررسی ساقه مو شما تشخیص میدم که موی شما دچار چه کمبود هایی هست و بهترین درمانش چیه؟

▪️موهایی که خصوصا بعد از دکلره کات و دهیدراته شدن

▪️موهایی که تمام مواد مغذیشونو از دست دادن و اصطلاحا بی وزن شدن

▪️موهایی که پف و وز زیاد دارن

✔️هدف من اینه که هر مدل مویی که دارین در سالم و زیبا ترین حالت خودش باشه چون یکی از اصلی ترین زیبایی‌های یک خانوم به موهاش

شما بهترین رنگ مو رو داشته باشین ولی اگر مو وز پف دار و توی هوا باشه اصلا زیباییش دیده نمیشه

برای مشاوره رایگان در خدمتتون هستم

از مواد اوریجینال برزیلی استفاده میکنم و در یکی از لوکس ترین سالن های مشهد در خدمتتون هستم

✨چون که شما با ارزشین و اهمیت دادن به سلامتی همیشه اولویت هر انسان ارزشمند

من دوست دارم اینو هر زمان که خودتونو توی آینه میبینین احساس کنید

اینستاگرامم: 

Classyhair_delara

خدا برایم به شدت کافیست

میشه همینجا بگیم و ازتون مشورت بخوایم؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم چرا که نه؟  در خدمتتون هستم

راستش من موهام همش شده موخوره 

یعنی از وسط میشکنه 

موهامم‌بلنده تا پایین کمرم هست ولی خب موخوره خیلی داره و جدیدا خیلی ضعیف شده ، بشدددددت زیاد ریزش دارم

اصلا نمیدونم چی کنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
راستش من موهام همش شده موخوره  یعنی از وسط میشکنه  موهامم‌بلنده تا پایین کمرم هست ولی خب ...

خب دلیل اصلی موخوره خشکی زیاد ساقه مو هست؟ چون با نداشتن روتین مناسب ساقه مو آبرسانی نمیشه خصوصا اگر از اتو مو یا براشینگ استفاده بشه یا اگر مو در هوای آزاد خشک بشه دچار پوسیدگی و همچنین موخوره میشه

مو وقتی از ریشه خارج بشه بافت مرده محسوب میشه و هیچ ویتامینی از بدن دریافت نمیکنه برای همین موهایی که خصوصا بلند هستم دیگه اصطلاحا ساقه پوکه و هیچی نداره 

علی الخصوص اگر دکلره شده باشه تمام مواد مغذی همراه با رنگدانه ها از مو خارج میشه و مو کات میشه 

کمبود آهن و کم کاری تیرویید از نشونه های دیگه کات شدگی میتونن باشن

اما درمان: 

موخوره درمانی جز کوتاهی نداره، اما برای لینکه مجدد درگیرش نشین باید روتیم مراقبتی داشته باشین و تراپی کنین تا مواد مورد نیاز ساقه مو تامین بشه

در مورد ریزش مو: اول آزمایش هورمونی بدین، پرولاکتین، تیروئیید، تستسترون، هورمون های زنانه، آهن و ویتامین دی 

اگر اینا بالانس بود میتونین از آمپول بیوتین ب پنتن یا ویال هاش از برند فولیکا استفاده کنید در حال حاضر حدود قیمتش ۸۰۰ هزار تومان هست

تراپی کمکی به رفع ریزش نخواهد کرد چون مشکل مربوط به درون بدن هست

امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید🌸

خدا برایم به شدت کافیست
خب دلیل اصلی موخوره خشکی زیاد ساقه مو هست؟ چون با نداشتن روتین مناسب ساقه مو آبرسانی نمیشه خصوصا اگر ...

این روغن تراپی ها خوبه بداش انجام بدم؟؟؟

ماسک مو چی اون خوبه بزنم یا بدرد نمیخوره؟!

بعد چی کنم ک کمتر بریزه