2777
2789
عنوان

خواب دیدم باردارم 🥴 چ کارا.

128 بازدید | 14 پست

چ خواب قشنگی بود . ازین مامانا بودم ک با دیدن ازمایش بارداریم خوشحال بودم سر از پا نمیشناختم. شوهرمم همینطور.

ولی در حقیقت اگه باردار شم فکرنکنم ب اون اندازه خوشحال شم بااینکه عاشق بچه م. ولی ترس از بزرگ کردنشون و اینده ی مالی و ... احتمالا خیلی درگیرم کنه. کاش ی زنی بودم ک به این چیزا فکر نمیکرد فقط دوست داشت مادر شه خوشبحالشون واقعا

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
منم خواب دیدم باردارم دوقلو.دنیاشونم اووردم

ای جانم😍😍خداحفظشون کنه. 

منم عاشق دو قلو ام. خداکنه زودتر ب هدفام برسم بریم سراغ بچه.

حالا یسوال. میگم از ایندع نمیترسی. نمیترسی وقتی بزرگتر شن کسی قلبشون بشکنه یا توی زندگیشون موفق نشن. من هروقت ب این چیزا فکزمیکنم خیلی از بچه اوردن میترسم.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كاش منم عاشق بچه بودم ولي نيستم فقط همين دختر خودمو دوست دارم ايني كه تو راهه رو نميخوام و ميخوام ...

وای عزیزم اینجوری نگو. درسته ک دوست نداری باردار باشی ولی چیزیه ک شده‌ . اگه قدر چیزایی ک خداداده ندونی یجوری تلافی میکنه سرت خدای نکرده. بعد دنیا اومدن عاشقش میشی.

چرا بچه رو نمیخای

وای عزیزم اینجوری نگو. درسته ک دوست نداری باردار باشی ولی چیزیه ک شده‌ . اگه قدر چیزایی ک خداداده ند ...

كلا هيچچچ وقت بچه دوست نداشتم

ازشون بدم مياد

از بارداري زايمان شب بيداري پوشك واكسن شيشه شير دندون دراوردن

از همه چيزشون بدم مياد

تنها بچه اي كه توي دنيا دوسش دارم دختر خودمه

و همين يكيو ميخواستم

با وجود جلوگيري باردارم و كار روز و شبم شده گريه

فقططط ميخوام سقط شه

مليكا هستم🥰
صدقه بزار انشاالله خوابت به خیر تعبیر شه  بارداری در خواب مشکل و گرفتاریه

ای بابا اینم شانس ما

كلا هيچچچ وقت بچه دوست نداشتم ازشون بدم مياد از بارداري زايمان شب بيداري پوشك واكسن شيشه شير دندون ...

ای بابا. چیزیه ک شده دیگه غصه نخور دفعه بعدی بیشتر دقت کن. قسمت بوده

ای جانم😍😍خداحفظشون کنه.  منم عاشق دو قلو ام. خداکنه زودتر ب هدفام برسم بریم سراغ بچه. حالا ...

نهههه تو خواب دنیاشون اووردم😂😂😂😂

واقعی فقط یدونه دخملی دارم😄

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
نهههه تو خواب دنیاشون اووردم😂😂😂😂 واقعی فقط یدونه دخملی دارم😄

دیوننه😂😂😂

حالا همون دختر. از ایندش نمیترسی من از همین حالا استرس دارم ک چی میشه

دیوننه😂😂😂 حالا همون دختر. از ایندش نمیترسی من از همین حالا استرس دارم ک چی میشه

😂

اره همیشه ی خدا نگرانشم‌

فقط برای ایندش نه،نگرانیا با دنیا اومدنش شروع میشه تاااااااا...

کلا مادر شدن خیلی سخت و عذاب اوره.روح و روان ادمو مریض میکنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
😂 اره همیشه ی خدا نگرانشم‌ فقط برای ایندش نه،نگرانیا با دنیا اومدنش شروع میشه تاااااااا... کل ...

همینش منو میترسونه خیلی ترسناکه