2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این همون ژل رویال هست دیگه ......من قبلا قرصشو استفاده کرده بودم .....به صورت کپسول بود

سلام خوبی عزیزم بله درسته

ولی دیدی تاثیرش رو؟کلاس آ قبلا ۵ و نیم بود بعد مصرفش شده ۳۱

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام خوبی عزیزم بله درستهولی دیدی تاثیرش رو؟کلاس آ قبلا ۵ و نیم بود بعد مصرفش شده ۳۱

خب معلومه تاثیر داشته دیگه 

برای من تاثیر نداشت یعنی اصلا هیچ ویتامینی برای من تاثیر نداشت ....نه تنها این ....چون من همه ویتامینارو موقع پانکچر استفاده کرده بودم تاثیرشو ندیدم .....ولی بدن با بدن فرق می‌کنه چون بعضیا میبینی فقط با یه ویتامین معجزه میشه براشون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خب معلومه تاثیر داشته دیگه برای من تاثیر نداشت یعنی اصلا هیچ ویتامینی برای من تاثیر نداشت ....نه تنه ...

من همین رویال ژلی رو خوردم همون ماه تخمکم ازاد نشد تبدیل ب کیست شد دیگه نخوردم فقط همسرم میخوره

اگه بدونی از سال اولی ک فهمیدیم مشکل داره تا الان چقدر دارو مصرف کرد هیچکدوم کوچکترین تاثیری روش نداشت حتی ضعیفترم شده بود فقط همین روش تاثیر داشت اینم یکی از آشناها معرفی کرد 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من همین رویال ژلی رو خوردم همون ماه تخمکم ازاد نشد تبدیل ب کیست شد دیگه نخوردم فقط همسرم میخورهاگه ب ...

اینطوری که خیلی خوبه ،همین یه ویتامین انشالله سبب ساز میشه ،الان که بهتر کرده ادامه بدین ....چند ماهه اینو‌مصرف میکنه؟

اینطوری که خیلی خوبه ،همین یه ویتامین انشالله سبب ساز میشه ،الان که بهتر کرده ادامه بدین ....چند ماه ...

ممنون عزیزم یه دو سه ماهی میشه البته مداوم نیست

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنون عزیزم یه دو سه ماهی میشه البته مداوم نیست

پس تاثیر همین ویالا هست که بهتر شده چون در عرض همون ۲,۳ ماه تاثیرشو نشون میده 

اینجوری خیلی خوبه که آدم بتونه اون دارویی که بدنش بهش واکنش میده رو پیدا کنه