2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم اسم

وای این همه نوشتم نمیدونم چرا نیومد..

گفتم روانی اسم الهه ام با اینکه جدید نیست و اینا ولی خیلی خیلی دوسش دارممم

شاید به خاطر اینه که اسم کسی هست که ازش خوشم میاددد و حس خوبی میگیرم ازش

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E
وای این همه نوشتم نمیدونم چرا نیومد.. گفتم روانی اسم الهه ام با اینکه جدید نیست و اینا ولی خیلی خیل ...

خانوم الهه صورتش چو قرص ماهه😂💃🏻🫶🏻

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

وای این همه نوشتم نمیدونم چرا نیومد.. گفتم روانی اسم الهه ام با اینکه جدید نیست و اینا ولی خیلی خیل ...

الهه؟؟؟؟؟؟؟😐 این دگ چ اسمیه. حتی قدیمیا هم اینو گردن نمیگرفتن

متنفرم ازش اصلا خوش آور نیس 

منکه همیشه بصورت خلاصه میگم. الا یا الی

(اسم خودمه😐)

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اسمایی که خوشم میاد نورا و ریحانه 

ریحانه چون اسم دوستمه

محمد سعید و محمد مهدی

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

الهه؟؟؟؟؟؟؟😐 این دگ چ اسمیه. حتی قدیمیا هم اینو گردن نمیگرفتن متنفرم ازش اصلا خوش آور نیس  م ...

اتفاقا خیلی قشنگه همیشه هم جذابه چه قدیما چه جدیدا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الهه؟؟؟؟؟؟؟😐 این دگ چ اسمیه. حتی قدیمیا هم اینو گردن نمیگرفتن متنفرم ازش اصلا خوش آور نیس  م ...

اسم خودت الهه است؟ وای خیلی خوش اواست کههههههههه

اتفاقا بنظرم اسمای قدیمی از این جدیدایی که اصلا نمیشه تلفظش کرد خیلی قشنگتر و با معنی ترن کهه.

ماهم اون دختره رو اِلا صدا میکنیم

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E