2777
2789

من چادر میپوشیدم قبلا الان چند وقت بود که نمیپوشیدم شوهرمم چیزی نمیگفت ولی الان پرش کردن شوهرم هی میگه چادر بپوش چادر بپوش میدونم که پدر مادرش گفتن 

من بدون چادر هم حجاب دارم ولی با چادر بد تر میپیچه دست و پام روسریمم میره عقب 

دکمشونو بزن:))

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذار رفت و آمد کنه باهاشون زیاد و یا حداقل تنها نره 

همین چیزهایی هم که گفتی به شوهرت بگو 

و بگو توی حرف هاتون باید حواسمون باشه که زندگی مشترک یعنی من و تو و نباید بزاریم کسی تفرقه بندازه و مارا از هم برنجونه

تاپیک آخرم میای

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
تا وقتی مستقیم به خودت چیزی نگفتن که جوابی نمیشه بهشون بدی  به شوهرت بگو مهم حجاب است که من دا ...

نه فقط برا خرف مردم زندگی میکنن البته بگم دور برمون اکثرا خانملی سن و سال من بدون چادرن ولی این پدر مادرش میگن اینم فک میکنه راس میگه حالا نمیدونم سری بعد گفت بپوش بپوشم یا نه 

فک میکنم اگه نپوشم فک میکنه لج کردم بدتر میشه 

با شیرین زبونی به شوهرت بگو

من برا خودم عبا دوختم بعد شوهرم توقع داشت روی اون هم چادر بذارم. بهش گفتم با عبا حجابم از چادر کامل تره. دلت میاد با بچه کوچیک اینهمه سختم بشه و گرم بشم؟

گفت باشه بدون چادر بپوشم.

البته گاهی تذکر میده میری سرکار چادر بذار. نشنیده میگیرم چون واقعاً حجابم هیچ مشکلی نداره. مگه خودش به همه حرفام گوش میده و همه چی تمومه؟