2777
2789
ممنون از توضیحاتتون  شما چند کیلو بودی الان چندکیلوییین

من قدم ۱۶۷ هست باید ۱۱۲ کیلو میشدم تا تاییدیه میگرفتم ولی با ۱۰۸ تاییدیه گرفتم و ۵۸ کیلو شدم تو ۷ ماه الان یه چند کیلویی اضافه کردم ولی خانم بلفی بعد ۱۱ سال میگفتن اصلا اضافه نکردن چون رعایت میکنن و مواظبن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم ۱۶۷ هست باید ۱۱۲ کیلو میشدم تا تاییدیه میگرفتم ولی با ۱۰۸ تاییدیه گرفتم و ۵۸ کیلو شدم تو ۷ ما ...

منم قدم168هست وزنمم104 امیدوارم چهار کیلو دیه اضافه کنمی 🤣🤣

من قدم ۱۶۷ هست باید ۱۱۲ کیلو میشدم تا تاییدیه میگرفتم ولی با ۱۰۸ تاییدیه گرفتم و ۵۸ کیلو شدم تو ۷ ما ...

سلام عزیزم

اینکه میگن بعدش خطر داره

یا اینکه هر چی میخوری بالا میاری راسته؟من ۱۵ کیلو اضافه دارم

سلام عزیزم اینکه میگن بعدش خطر داره یا اینکه هر چی میخوری بالا میاری راسته؟من ۱۵ کیلو اضافه دارم

سلام 

خطرش به خاطر نشتیه باید دکتر مهارت داشته باشه که درست منگنه کنه و منگنه ها باز نشن و اینکه خود مریض هم بعد عمل دوره ی مایعات رو رعایت کنه اگر  مایعاتی که میخوره داخلش پالپ و لِرد داشته باشه و لای منگنه ها گیر کنه  باعث عفونت میشه این دو مورد رعایت بشه هیچ خطری نداره در مورد دکتر که تا مطمئن نشن درست منگنه شده اصلا اجازه ی مرخص شدن از بیمارستان رو نمیدن 

یه مایع ابی رنگ میدن مریض بخوره اگر تو دِرن اون مایع ابی رنگ دیده بشه یعنی نشتی داشته و سریع اقدام میکنن برای رفعش تو خونه هم خود مریض دیگه باید رعایت کنه و مایعات رو صاف کنه 

در مورد بالا اوردن هم در صورت ناپرهیزی و زیاده روی بالا میاری اگر اندازه ی حجم معده خوراک بخوری و چیزهای سفت و ناجور نخوری اصلا بالا نمیاری این هم کم کم میاد دست ادم که چقدر باید غذا بخوری و از کدوم نوع غذا ها 

در مورد اضافه وزن شما ۱۵ کیلو رو راحت میتونید با رژیم کم کنید نهایتش اگر مثل من اراده نداشته باشه ادم بره بوتاکس کنه بهتره چون ۱۵ کیلو اصلا ارزش دردسر و هزینه های عمل رو نداره 

احتمالا با ۱۵ کیلو بی ام ای شما به ۴۰ نمیرسه و همه ی هزینه های عمل که الان بالای ۱۰۰ میلبون هست رو باید از جیب پرداخت کنید 

سلام   خطرش به خاطر نشتیه باید دکتر مهارت داشته باشه که درست منگنه کنه و منگنه ها باز نشن ...

سلام عزیزم منم ده کیلو کم دارم تا تایید بیمه رو بگیرم ولی میترسم بعدش پوستم افتاده شه و صفرام مشکل پیدا کنه 

تو دوماهی که میخام وزن اضافه کنم عمل هم گرونتر بشه واقعا موندم چکار کنم 

به نظرتون ارزشش رو داره اضافه کنم؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سلام   خطرش به خاطر نشتیه باید دکتر مهارت داشته باشه که درست منگنه کنه و منگنه ها باز نشن ...

خیلی ممنون از راهنماییتون 

راستش بوتاکس هم کردم هیچ تاثیری نداشت اصلااااااا

الان ۱۵ کیلو روی مخمه

و اینکه رژیم هم میگیرم استاپ کردم

شما اسلیو کرده بودین ؟؟پیش کدوم دکتر؟؟؟

لیپو خوب نیست آیا 

سلام عزیزم منم ده کیلو کم دارم تا تایید بیمه رو بگیرم ولی میترسم بعدش پوستم افتاده شه و صفرام مشکل پ ...

سلام 

من ۱۷ کیلو اضافه کردم چون دیدم چاره ای ندارم 

با یکی دو ماه پوست خراب نمیشه 

تو زمان اضافه وزن هم مراقب پوستتون باشید از کرمهایی که پوست رو چرب و مرطوب نگه میداره استفاده کنید 

مثل یه بارداری بهش نگاه کنید

نمیدونن چرا ما خانم ها حاضریم به خاطر بچه هر سختی رو تحمل کنیم اما به خاطر خودمون هیچ کاری نمیکنیم 

بعدا هم اون ده کیلو تو کل بدن پخش میشه مثل بارداری نیست بیشتر فشار به یه ناحیه خاص بیاد و یهو پوست فشار زیادی رو تو یه ناحیه تحمل کنه و ترک بخوره  

دکترهایی هم هستن که انصاف دارن و تو زمان کم خیلی هزینه ها رو بالا و پایین نمیکنن

نظر منی که هم چاقی و هم لاغری رو تجربه کردم اینه که  لاغری و کاهش وزن و محاسن بعدش قطعا ارزش خیلی سختی ها رو داره 

شما هستید که باید تصمیم بگیرید  کاری به صلاح شما و زندگیتون هست رو انجام بدید  شاید خیلی ها اصلا ریسک این عملها رو به جون نخرن و بگن با رژیم و ورزش وزن کم‌میکنیم و منی رو که به خاطرش ۱۷ کیلو وزن اضافه کردم رو احمق بدونن اما من بهترین راه برام این کار بود 

دراخر امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید و خیلی زود به اندام و وزن دلخواهتون برسید و همیشه تو زندگی لبتون بخنده 

خیلی ممنون از راهنماییتون  راستش بوتاکس هم کردم هیچ تاثیری نداشت اصلااااااا الان ۱۵ کیلو روی ...

درباره بوتاکس تو پیج دکتر گنجه خیلی مانور میدن که 

خیلی ها هم‌میگن کم کردیم ولی دکتر ساروی خیلی درباره ی تاثیر موقتش صحبت میکنن 

بله من ۶ سال قبل اسلیو کردم جراحم دکتر اقبالی بودن 

شما پیش متخصص غدد رفتید کم کاری تیرویید ندارید ؟

من وزنم ۵۸ کیلو بود وطی چند سال به ۹۸ کیلو رسیدم علائم دیگه ای هم داشتم ولی اصلا درباره کم کاری تیرویید نمیدونستم بعدا که آزمایش دادم و متوجه کم کاری تیروییدم شدم با مصرف داروهام ۱۵ کیلو بدون رژیم و ورزش کم کردم باردار شدم و ۱۵ کیلو هم زمان بارداری کم کردم چون ویار خیلی بدی داشتم ولی بعدا دوباره بیخیال درمانم شدم و وزنم مرتب بالا رفت تا مجبور به عمل شدم  شاید به نظر خیلی ها کارهای ما عاقلانه نباشه ولی من و شمایی که اضافه وزن حسابی اذیتمون کرده میدونیم حاضریم بخاطرش هر کاری بکنیم 

امپولهایی هست که بعضی دکترها تو رژیم برای افراد تجویز میکنن اسمش میلیتاید هست تهوع و سر درد از عوارضشه و بعضی ها با اون در حد چند کیلو لاغر شدن البته مثل اسلیو و بوتاکس و رژیم فقط کاهش وزن داره و ثابت نگه داشتن وزن بعد استفاده ازش  دیگه دست خود ادمه 

میخواید درباره امپولهای لاغری هم تحقیق کنید 

سلام عزیزم منم ده کیلو کم دارم تا تایید بیمه رو بگیرم ولی میترسم بعدش پوستم افتاده شه و صفرام مشکل پ ...

درباره صفرا هم بهتون بگم که 

وقتی با شدت زیاد وزن کم کنیم احتمال ابتلا به سنگ صفرا هست حتی اگر عمل نکرده باشیم 

این  مشکل هم یه راه حل ساده داره مصرف دارویی به نام اورسوفار که یکی از داروهایی هست که حتما باید بعد عمل مصرف بشه با مصرف  درست وبه موقع این دارو احتمال مشکلات صفرا خیلی خیلی کم میشه 

سلام  من ۱۷ کیلو اضافه کردم چون دیدم چاره ای ندارم  با یکی دو ماه پوست خراب نمیشه  ...

میدونی آخه من مشکل مالی ندارم 

به نظرتون باز عاقلانه هست وزنم ببرم بالا؟

یه کم خسیس شدم🫣

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
میدونی آخه من مشکل مالی ندارم  به نظرتون باز عاقلانه هست وزنم ببرم بالا؟ یه کم خسیس شدم🫣

چی بگم والا هر جور صلاح کار خودتونه 

منم اون زمانی که عمل کردم دکتر پازوکی با ۱۵ تومن اسلیو میکرد  ومن تا سقف ده تومن پوشش داشت بیمه تکمیلیم ولی اصلا اطلاع نداشتم میتونم استفاده کنم 

ولی خدایی منم زورم میومد این هزینه رو پرداخت کنم منم مثل شما گاهی برای خرج کردن برای خودم خسیس میشم  همسرم انقدر از دستم حرص میخوره میگه من میخوام پرداخت کنم تو چرا خسیس بازی در میاری 

شاید فکر اینکه این پول رو میتونیم برای بچه ها و زندگی و به شکل دیگه خرج کنیم باعث این فکرها و کارهامون میشه 

چی بگم والا هر جور صلاح کار خودتونه  منم اون زمانی که عمل کردم دکتر پازوکی با ۱۵ تومن اسلیو می ...

بله کاملا درست میگین عزیزم ممنون بابت راهنماییتون♥️

درباره بوتاکس تو پیج دکتر گنجه خیلی مانور میدن که  خیلی ها هم‌میگن کم کردیم ولی دکتر ساروی خیل ...

مرسی عزیزم ولی من ملیتاید استفاده کردم اصلاااا بهم نساخت 

شما که اسلیو کردین اون انرژی قبل رو دارید؟اوایلش خیلی حالتون بد نمیسد