2777
2789
عنوان

تجربه ازدواج سنتی

151 بازدید | 17 پست

خانوما از نظرتون ازدواج سنتی تو این دوره زمونه خوبه ؟؟

مخصوصا وقتی طرف اهل چیزی نباشه اخه من یه کلیپ دیده بودم که کسایی که اهل چیزی نیستن بعدا امکان داره چشم و گوششون بجنبه ولی اونایی که با چند نفرن ممکنه سشون به سنگ بخوره و عاقل شن 

نمیدونم والا خودم موندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا میگفتم طریقش مهم نیست مهم این که طرف چجوری باش

اما زندگی بدون عشق و هیجان برای من یکی سخته 

هر ادمی میتونه تغیر کن ولی امکان تغیر کردن یه ادم خراب به خوب کم تر از تغیر یه ادم مثبت به خرابه

الان و نمیدونم ، ولی ۱۰ ، ۱۵ سال پیش ، کسایی که ازدواج کردن ، ازدواج سنتی ها زندگی بهتری دارن تا کسایی که مجردی زیاد پارتنر عوض کردن ،،،،چه خانم چه آقا ، دور و بر من که اینطوری هستن ،،،،البته استثنا هم بینشون وجود داره 

باید ی مدت باهم آشنا بشین اینکه طرف اهل هیچ چیزی نیست حقیقت نداره اونم شیطونی های خودشو داره ک کسی ازش خبر نداره همه پاک و منزه میدوننش 😄 

چند تا از پسرای فامیل همسرم فکر میکردم اصلا اهل هیچ چزی نیستن اما لابه لای حرفای همسرم فهمیدم اع اونام همچین بچه مثبت مطلق نیستن 😁

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه عزیزم ازدواج سنتی تو شهرای بزرگ ۸۰ درصد احتمال خطا داره. قدیما جواب میداد چون شهرا کوچیک بود همه ...

نه عزیزم شهر ما کوچیکه موقعیت این ادمم خیلی خوبه ولی اره حق با توعه خودمم حس میکنم اشتباهه ولی همه خیلی تعریفش و میکنن 

نه عزیزم شهر ما کوچیکه موقعیت این ادمم خیلی خوبه ولی اره حق با توعه خودمم حس میکنم اشتباهه ولی همه خ ...

اگه مرد خوبیه و سنتی میخوای حداقل با خانواده ت صحبت بگو ۶ ماه محرمیت بخونین و رفت و امد کنین قبل عقد. اینجوری حداقل یه شناختی حاصل میشه