2777
2789
عنوان

نامزدم باهام دعوا کرد

448 بازدید | 28 پست

سلام خانوما نامزدم دیشب بهم گفت آماده باش میام دنبالت بریم خونه ما چون مخاستم برم دانشگاه باز تا چند وقت نمی‌دیدم 

بعد که رفتم  تا وقتی خانوادش بیدار بودن خوب بود همین که رفتیم بخابیم   تا کنارش نشستم گفت ببین من حوصله ندارم حرف بزنی باهام خستم ولی چند شب قبلشم آخرین باری که دیدمش بازم همین حرکتو زد منم گفتم چیکاری مگه  چرا  اینطوری و .. ادامشو میگم 

گفتم چرا سرد شدی با من گفت تو حرمت نگه نمیداری چرا اون روز به من خندیدی بعد گفتم  خب خنده دار بودی   حرکیم می‌بود می‌خندید  بعد گفت برو اشغال  تو فقط لب و دهنی و دروغ برو از خونمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم چرا سرد شدی با من گفت تو حرمت نگه نمیداری چرا اون روز به من خندیدی بعد گفتم  خب خنده دار ب ...

چند سالشه😐برو از خونمون

انگار ی بچه۶ساله☹️

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چند سالشه😐برو از خونمون انگار ی بچه۶ساله☹️

😂😂😂😂😂

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

تو هم بهش میگفتی باشه میرم قهر قهر تا روز قیامت😐چقد بچست

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

بعد پاشدم که برم دستمو گرفت که. غلط کردی بری   والا رو صندلی نشسته بود اومدم دستمو گزاشتمو رو ...

بعدم رفتین زیر پتو😁

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
بعدم رفتین زیر پتو😁

و شد آنچه شد😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بعد پاشدم که برم دستمو گرفت که. غلط کردی بری   والا رو صندلی نشسته بود اومدم دستمو گزاشتمو رو ...

خب عزیزم کارت زشت بود نباید بهش میخندیدی مردا خیلی زود به غرورشون برمیخوره البته کار شوهرتم زشته فکر میکنم سن هردوتون کمه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.