2777
2789

برای انجام کاری زنگ زدم دفتر عالمی(خیلی بی اعصاب بودن)گفت بده منم کلا بیخیالش شدم

تا امروز که یه تغییراتی پیش اومد باز زنگ زدم دفترشون اولش‌ تقریبا منو شست بعد باز استخاره زد خوب دراومد

حالا موندم چیکار کنم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت انجام بده. من هروقت بخوام خودم انجام میدم. وضو بگیر رو به قبله سرچ کن اداب استخاره سوره ها و سه تا صلوات بعد باز کن. تو دوصفحه ای که باز میشه تفکر کن جواب میگیری

ممنون برای نظراتتون

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

پس بزار یه پندم من بهت بدم تو حق الناس گردنته و باید از اون پیرزن حلالیت بگیری حتی اگه به عمد هم زده بود تو جواب بدیش رو با بدی دادی ولی اون تو اون دنیا یقت رو میچسبه چون بعد از خطای تو بچه هاش ازت معذرت خواهی کردن و از دلت در آوردن پس خیلی خوشحال نباش و پند نده @کاکرویوگا  

مطمئنا یا بچه نداری اگه داری هم برات مهم نیستن(دیدی چقدر راحت میشه قضاوت کرد😃)

@کاکرویوگا  

حالا که انقدر قضاوت راحته بگم که حتما شما از اونایی هستین که فکر میکنن با یه دور تسبیح فرستادن گناهاشون بخشیده میشه

شما که حلال حروم رو حفظی به یه ذره فکر کردن هم اهمیت بده

شما سعی کن کلا چیزی رو میشنویی یا میبینی نظر ندی چون قدرت درک و تحلیل مسئله رو‌نداری چون سطحی نظر میدی و حق الناس میوفته گردنت

انقد هم نسبت به بقیه نگاه عاقل اندر سفیه نداشته باش

بیا بیرون از اینجا خودتو ‌نگاهی بندازه مطمئنا اخلاقت بهتر میشه

@کاکرویوگا  

راستی برو کلمه ناخوداگاه رو تو لغتنامه سرچ کن 

و عینکتو بزن جمله اخر پستم رو بخون

با همون دقت که پای زنای توی خیابون رو نگاه میکنی