2777
2789

هفت ماهمه دندون درد کشته منووووو نیاز به عصب کشی داره میخک و کوفت زهرمار همشو زدم موقت هست تسکینش کدوم قبرستونی بره زن حامله که تحویلش بگیرننن

ای خدا جونمو بگیررررررر💔😭

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

من تو بارداری دندونم شکست اگه اشتباه نکنم بیمارستان امام سجاد رفتم دندونپزشکی مخصوص خانم باردار داشت ، ولی قبلش حتما باید دکترت نامه بده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چذاجواب نمیدی 

میخام یه راه ساده بهت بگم انجام بدی  وبعدش برا امواتم صلوات بفرستی اونقدر سریع خوبت میکنه که خودتم متعجب میشی 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

اسی چذاجواب نمیدی  میخام یه راه ساده بهت بگم انجام بدی  وبعدش برا امواتم صلوات بفرستی اون ...

عزیزم تاپینگم اشتباهی دوتا مشابه هم شد جان عزیزت فقط راه حل رو بگو

مجوز بم نداد مامایم 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
عزیزم به حرفای من دقت کن اول بگو دندونت گود شده وتوخالی؟؟؟ 

اره توش خالیه دیگه احتمالا پوسیدگی به عصب رسیده که درد میکنه

اسی چذاجواب نمیدی  میخام یه راه ساده بهت بگم انجام بدی  وبعدش برا امواتم صلوات بفرستی اون ...

برا امواتت تا مدت یه هفته فاتحه میفرستم اگه جواب داد بخدا داغونم شانسم چون هفت ماهمه دکترا تحویلم نمیگیرن

اره توش خالیه دیگه احتمالا پوسیدگی به عصب رسیده که درد میکنه

عزیزم یک حبه سیر رو  بزن له له کن بعد داخل این سیره مقداری نمک قاطی کن اینو بزن تو قسمت سوراخ دندونت یه دوسه دقیقه یاپنج دقیقه بمونه  مثل اب رو اتیش ارومت میکنه  امتحان کن منم توبارداریم  ازدندون درد گریه میکردم همینکارو کردم عاااااالی بود عالیه

برا امواتت تا مدت یه هفته فاتحه میفرستم اگه جواب داد بخدا داغونم شانسم چون هفت ماهمه دکترا تحویلم نم ...

همون کاری که گفتمت بکن به جون بچهام معجزه برات میکنه نمک وسیرله شده قاطی کن بزارتو  سوراخ دندونت  پنج دیقه بمونه  معجزه است

عزیزم یک حبه سیر رو  بزن له له کن بعد داخل این سیره مقداری نمک قاطی کن اینو بزن تو قسمت سوراخ د ...

مرسی عزیز دلم