سوین۲۵ مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 عنوان اگه همسرتون چندباراعتیادشوترک بدید بازم بره سمتش | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 33 پست دوباره ترکش میدید یا بیخیال این زندگی میشید 1403/03/20 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 و مادرم بیشتر از سی ساله زندگیه خودش و منو فدای برادره معتادم کرده هزاران بار ترک کرده ،کمپ ا ... فقط خدامیتونه کمک کنه منم ۱۲ ساله ترک میدم و دوباره میره سمتش
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8587 بله منم ۱۲ ساله کارم همینه این افراد دست خودشون نیست سبک زندگیشون اینه شما یا باید زندگی با ی ادم معتاد رو بپذیری و بمونی یا خودتو نجات بدی اعتیادش در چ حده؟ ❤❤❤
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4169 چند سال تریاک الان احتمال میدیم شیشه بخاطر رفتاراش خدا کنه شیشه نباشه چون اصلا ترک نداره پدر منم معتاد به شیشه بود زندگیمونو خراب کرد خیلی کمپ فرستادیم ترکش بدیم همه کار کردیم تا به خودش بیاد بزار کنار نشد که نشد
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 فقط خدامیتونه کمک کنه منم ۱۲ ساله ترک میدم و دوباره میره سمتش اول خدا و بعد خودتنجات بده خودتو بچه هاتو
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 این افراد دست خودشون نیست سبک زندگیشون اینه شما یا باید زندگی با ی ادم معتاد رو بپذیری ... همین جور زندگی کنم نمیتونم میزنه اثاث می شکنه کتک میزنه توهم میزنه با کسی هستم و.....خیلی چیزها
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8587 و مادرم بیشتر از سی ساله زندگیه خودش و منو فدای برادره معتادم کرده هزاران بار ترک کرده ،کمپ ا ... چقد شبیه زندگی ما🥺بعضی وقتا میگم خدایا یعنی ماحق نداشتیم یه حامی ی برادررخوب داشته باشیم مثل بقیه ک بهش افتخار کنیم ن همیشه شرمنده ی رفتارش بشیم😔 ❤❤❤
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 اول خدا و بعد خودت نجات بده خودتو بچه هاتو خداوند منو لعنت کنه که میترسم شکایت کنم و نتونم ثابت کنم حالا معتادی از قیافش می باره ها
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 خدا کنه شیشه نباشه چون اصلا ترک نداره پدر منم معتاد به شیشه بود زندگیمونو خراب کرد خیل ... میتونی از رفتارش بگی که چجوری بود
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4169 میتونی از رفتارش بگی که چجوری بود چرت و پرت میگفت حرفایی میزد ک قابل باور نبود توهم میزد میگفت من شرکت دارم😐
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8587 همین جور زندگی کنم نمیتونم میزنه اثاث می شکنه کتک میزنه توهم میزنه با کسی هستم و.....خیلی چیزها بچه داری؟ توروخدا خودتو نجات بده. بدتر از زندگی با این ادم ک نیست ماها رو ک میبینی مجبوریم برادرمونه ادر سادم هنوز امید داره بعداز 18سال اعتیاد بتونه ترک کنه... شما ک شوهرته از گوشت و خونت نیست جدا شو و یه عمر راحت زندگی کن ❤❤❤
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 چرت و پرت میگفت حرفایی میزد ک قابل باور نبود توهم میزد میگفت من شرکت دارم😐 بله درسته براماهم گنده گ.و.ز.ی زیاد داره و خیلی خودشو قبول داره
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 چقد شبیه زندگی ما🥺 بعضی وقتا میگم خدایا یعنی ماحق نداشتیم یه حامی ی برادررخوب داشته باشیم مثل بقیه ... کاش اصلا نبودن و اینهمه بلا سرمون نمیومدمیدونی رفته رفته بدتر میشن و مصیبتای بزرگتر سر آدم میارنخدا کمکمون کنه
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 بچه داری؟ توروخدا خودتو نجات بده. بدتر از زندگی با این ادم ک نیست ماها رو ک میب ... بله متاسفانه دوتا دارم میگم فقط از دادگاه میترسم انگار دلش و ندارم
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 خداوند منو لعنت کنه که میترسم شکایت کنم و نتونم ثابت کنم حالا معتادی از قیافش می باره ها خدا بهت کمک کنه امیدوارم قوی باشی و محکم
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 بچه داری؟ توروخدا خودتو نجات بده. بدتر از زندگی با این ادم ک نیست ماها رو ک میب ... همش میگم اگه نتونم ثابت کنم چیاگه بچه هارو بگیره چی اگه عدم تمکین بزنه و منو مجبوری برگردانن چی خیلی فکرامیزنه به سرم