2777
2789

سلام 

من واقعا نمیدونم این کار مدیر چه معنی میده

حق داره بره جزییات پرونده بچه من و ضعف هاش رو به یکی دیگه از والدین بگه؟

من باید چی کار کنم

انگار میخواسته اون مادر رو دلداری بده عیب بچه منو گفته که اون ناشکری نکنه

به خود مدیر بگم یک آدم بیخیال ای هست که حتی باهاش دعوا هم کنی براش مهم نیست

مدیر آقا هست

آقا باشه بدتر حالا بگی میگه چیه😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرتون به طور جدی و سخت باهاشون برخورد کنه چونکه اکثر مدیران آقا خانوما رو جدی نمی‌گیرن  

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

کارش اصلا درست و حرفه ای نبوده و شما حق دارید به اموزش و پرورش شکایتش رو بکنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من بجاتون بودم  ب مدیر میگفتم شما خوشتون میاد عیب شمارو برم به مدیر یه مدرسه دیگه بگم؟؟که رفتین ضعف بچه منو ب ی مادر دیگ گفته باشی .

حتی ب عنوان دلداری دادن کار مدیر زشت بود 

اگر این حرف زد بگو منم میخوام مدیر اون مدرسه دلداری بدم بهش بگم که بدتر از شما هم هستن مثل آقای فلانی مدیر مدرسه بچم 

ن بهش گوش زد بکن غلط می‌کنه.یعنی چی😑😑😑اصلا درست نیست این رفتار که یه بچه رو ضعیف جلوه بده و مقایسه کنه این نظر منه البته.اون مادره هم به بچش بگه بچه هم بگه بهش واقعاً اعتماد به نفسش خورد میشه 

نگو پشمام بگو چه جالب،😌