2777
2789
عنوان

خانوما کسی نماز شب میخونه امشب؟😔

139 بازدید | 19 پست

میشه برای پسرم دعا کنین؟

یهو از ظهر کنار گوش و گردنش ورم کرده

ورمش تا الان خیلی شدید شده

کسی بوده بچش همچین مشکلی داشته باشه؟

تورو خدا دعا کنین زود خوب بشه دارم دق میکنم

حالم بده

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

بردی دکتر؟؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بردی دکتر؟؟؟؟

بله عزیزم

همین دو ساعت پیش بردمش متخصص اطفال

گفت عفونت باید آنتی بیوتیک بخوره بعد سه چهار روز بهتر میشه

کم کم ورمش کم میشه

ولی من قلبم داره کنده میشه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

سرماخورده؟

بله سرماخوردگی

دیروز بردمش دکتر خودش…چون آسم و آلرژی هم هست 

اون سمت که ورم کرده دندونش هم خراب شده و عفونت کرده

اگه از عفونت هست و ورم کرده با روغن بابونه ماساژ بده و پنبه بزار روش و با دستمال ببند

دمنوش بابونه هم هر چهار ساعت قرقره کنه و قورت بده و سه روز طول میکشه تا کامل رفع بشه.

بله من تو زمستون برای بچه ها م اتفاق افتاده ولی تو این فصل نباید انقدر عفونت عود کنه.

بله سرماخوردگی دیروز بردمش دکتر خودش…چون آسم و آلرژی هم هست  اون سمت که ورم کرده دندونش هم خر ...

همون پس از عفونت زیاد ورم کرده،دردهم میکنه حتما؟الهی بگردم آدم خودش مریض بشه ولی بچش نه😭😭

بله عزیزم همین دو ساعت پیش بردمش متخصص اطفال گفت عفونت باید آنتی بیوتیک بخوره بعد سه چهار روز بهتر ...

نگران نباش عزیزم سعی کن چیزای سرد ندی بهش 

منم اون هفته از سرماخوردگی گلوم عفونت کرد زده ب گوشم کلا نمیشنیدیم رفتم امپول و پنی سیلین زد دوروز بعد خوب شدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه از عفونت هست و ورم کرده با روغن بابونه ماساژ بده و پنبه بزار روش و با دستمال ببند دمنوش بابونه ...

اتفاقا توی این فصل هم عفونت زیاد میشه چون بچه ها حمام میکنن و کولر و پنکه روشنه 

خدایا توروخدا😓 

اگه از عفونت هست و ورم کرده با روغن بابونه ماساژ بده و پنبه بزار روش و با دستمال ببند دمنوش بابونه ...

مرسی عزیزم

پسر من آسم و آلرژی هم داره

روغن بابونه دارم اتفاقا 

یعنی کنار گوش و زیر گلوشون ورم می‌کرد؟چقدر طول میکشید تا خوب بشه؟

همون پس از عفونت زیاد ورم کرده،دردهم میکنه حتما؟الهی بگردم آدم خودش مریض بشه ولی بچش نه😭😭

وقتی چیزی میجوه دردش میگیره 

خیلی اذیت میشه و گریه میکنه

من حاضرم بمیرم خار تو پای بچم نره

خیلی حالم بده

نگران نباش عزیزم سعی کن چیزای سرد ندی بهش  منم اون هفته از سرماخوردگی گلوم عفونت کرد زده ب گوش ...

کلا یه ویروسی هم اومده همه انگاری مریضن

شوهرمم مریض شده افتاده

پسرم اینطوری

واقعا خیلی بده

کلا یه ویروسی هم اومده همه انگاری مریضن شوهرمم مریض شده افتاده پسرم اینطوری واقعا خیلی بده

اره تق یبا شبیه گروناس من تا دوهفته بویایی نداشتم چشام میسوخت کل بدنم بی حال و خسته بودم 

مرسی عزیزم پسر من آسم و آلرژی هم داره روغن بابونه دارم اتفاقا  یعنی کنار گوش و زیر گلوشون ور ...

چیز خاصی نیست نگران نباشید...تجمع عفونت هست.باید دفع بشه.

چک کنید فرزندتون یبوست نداشته باشه تا دفع سریعتر انجام بشه.

رفع یبوست و خوردن دمنوش بابونه و محل ورم رو هم روغن بابونه بزنید و پنبه بزارید بعد با روسری اروم ببندید.

هر چقدر تکرار این کار مرتب باشه سریع تر خوب میشه.

اره تق یبا شبیه گروناس من تا دوهفته بویایی نداشتم چشام میسوخت کل بدنم بی حال و خسته بودم 

دقیقا کروناست