2777
2789
عنوان

دمبه برارفع عفونت واژن وبچه دارشدن

484 بازدید | 67 پست

من رحمم سرده طبع بدنمم سرده مشکوک به اندومیتوز بچه دارم نمیشم فیبرومم دارم دوتا الان خیلیا میگن دمبه بزارشباکه میخوابی مثله نوار کسی تحربه داره توروخداکمکم کنیدمن بچه میخوام

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

کاری واست نمیکنه فقط احتمال عفونت گرفتنتو میبره بالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گروه اینا خواستی درخواست بده لینک بدم برای ناباروری ومشکلات رحم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

به نظرم اصولی برو طب سنتی معتبر ن این عطاری و اینا از این دکتر ها ک درسش و خوندن و و مطب دارن  

لک میخوای ب این روش پیش بری سر خود پیش نرو 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
پس چرامیگن طب سنتی میگه عفونتوبه خودش میگیره

طب سنتی رو بذار در کوزه آبشو بخور

تو کرونا میگفتن شیاف روغن بنفشه استفاده کنید نمیگیرید

دیدیم که کردن و گرفتن و واکسن همه رو نجات داد آخر سر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به نظرم اصولی برو طب سنتی معتبر ن این عطاری و اینا از این دکتر ها ک درسش و خوندن و و مطب دارن   ...

انقدرفتم دکترخسته شدم دکترم گفه اقدام کن ولی فایده نداره تازگیام ماهی دوبارپریودمیشم دوفامدمیخورم براتنظیم

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛