2777
2789
عنوان

🍃🍃برای این ازدواج بگید نظرتون و؟🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 88 پست
خب مثلا چ تصمیمی میخواد زن بگیره ؟ بحث رییس بازی دراوردن با تصمیم گیری خیلی متفاوته هااا

هزار تا تصمیم بزرگ سر راه ادم میاد دیگه ؛مثل خرید خونه و مدل خرج کردن و تربیت بچه ها...

نه پسره رییس بازی نداشته؛دختره هم نداره 

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
درضمن خانمی ک بلده شوهرشو مطیع خودش کنه ، از پس تمام مسائل زندگی بلده چطور بر بیاد.توی خونش هست اون ...

پس شما هم نظرته ادامه دار بشه؟😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه چی خوب بوده ؛ منتهی چون این دختر خودش خیلی خوش صحبته و خجالت نمیکشه؛انتظار داشته پسره که چ ...

پسر میتونه رو خودش کار کنه‌.....به مرور جرات پیدا میکنه..اگر بخواد اگر برون‌گرا باشه

درون گرا باشه نمیتونه

اره بخدا شک نکن به دلم افتاده ♥️

چقدر عجیب😂

عزیزم... کامنتت خیلی حس خوبی داشت🤣❣️

ما که از خدامونه یه عروسی بیفتیم...

ولی رو چه حسابی میگی؟از حس ششم و این حرفا؟

هزار تا تصمیم بزرگ سر راه ادم میاد دیگه ؛مثل خرید خونه و مدل خرج کردن و تربیت بچه ها... نه پسره ریی ...

عزیزم راستش من موافق با حرفت نیستم

چون تا حالا شاید ی دختر با سیاست ندیدی ، کسی ک سیاست داره و بلد کاره هم بلده شوهرشو مطیع کنه،هم بلده معاملاتی بکنه ک سود کنه ... خودش طرف اینکارست

ببین شرایط این دوتا جوون مثل منو شوهرم هست ..کم حذفی و خونسردی شوهرم در مقایسه بامن که شیطون بلا هست ...

این اقا خیلی هم کم حرف نبوده؛ کلی حرف زدن با هم...

ولی کلا از نظر کلی یه مقدار دختر شرایطش بهتره؛ از طرفی میگه نکنه بگم نه و دیگه کسی نیاد و این خوب باشه از طرفی میگه نکنه بعدا پشیمون بشم...دیوونمون کرد

از نظر شغلی فعال هست؟یعنی تنبل کارکردن نیست؟

اره...ببین از نظر مالی متوسط... ولی کارش خوبه و اهل کار هستش...

کلا یکم ملو و از مدلا که خیلی فرز کاراشون و انجام نمیدن...

پسر میتونه رو خودش کار کنه‌.....به مرور جرات پیدا میکنه..اگر بخواد اگر برون‌گرا باشه درون گرا باشه ...

منم میگم بهش...میگم ممکنه چون تجربه ارتباط با حنس مخالفش کمه اینجور باشه

عزیزم راستش من موافق با حرفت نیستم چون تا حالا شاید ی دختر با سیاست ندیدی ، کسی ک سیاست داره و بلد ...

حالا چجوری باید شوهر و اینجوری رام کرد؟

حالا چجوری باید شوهر و اینجوری رام کرد؟

این یه سیاسته

تجربه ندارم اما زیاد دیدم

خیلی با زبان و تصمیمات درست و به هنگام باید عمل کنی

یعنی یطوری باهاش باید رفتار کنی ، خیلی ببخشیدا، بتونی خرش بکنی گول بخوره .مثلا زیاد تشویقش کنی ، رفیق نابش بشی...

این اقا خیلی هم کم حرف نبوده؛ کلی حرف زدن با هم... ولی کلا از نظر کلی یه مقدار دختر شرایطش بهتره؛ ا ...

کم حرفی تو زندگی خودشو نمایان میکنه تو روزمره گی های زندگی وگرنه همه قبل از ازدواج و دوران نامزدی برا خودشون یه کلاس فن بیانن.....به دوستت بگو ازدواج هندونه سر وته بسته ست و برا هر خواستگارت این شرایط حاکمه