2777
2789
عنوان

🍃🍃برای این ازدواج بگید نظرتون و؟🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 88 پست
ازدواج هر چقدر هم عقلاني و سنتي باشه باز هم در نگاه اول دل دختر و پسر بايد يه ذره بلرزه و يه مقدار ب ...

شما خودتون سنتی ازدواج کردید؟

و اگر اره؛این جرقه بوده براتون؟

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب خوبه ولی من دوست دارم خودم ریاست داشته باشم روی همه هرکاری دلم میخواد بکنم ،ن اینکه اون بهم ...

من مدلم اینطوریه که هر دو با هم و با مشورت هم بریم جلو گاهی اون به من کمک کنه گاهی من 

قضیه بچه فرق داره باید از پدر و مادر حساب ببره بلاخره

بد نیست؟ توی زندگی مشترک تصمیم گیرنده زن میشه... بار مسئولیتش بیشتر نمیشه؟

نه اتفاقا خیلی خوبه من ارزومه همسری داشته باشم مطیعم باشه

اونطوری مرده همش میگه چیکار بکن چیکار نکن

الان زنعموم ،عموم ازش حرف شنوی داره

انقدررر زنعموم راحتههه ک خدا میدونه . کلا بهترین زندگی رو از هرنظر داره 

هرکار ک دلش بخواد میکنه و خوش و خرمه

اره خب خوبه ولی من دوست دارم خودم ریاست داشته باشم روی همه هرکاری دلم میخواد بکنم ،ن اینکه اون بهم ...

اره ولی اینی که میگی هم خوبه هم اینکه خیلی فشار وارد میشه به زن در تصمیم گیری های بزرگ زندگی

من مدلم اینطوریه که هر دو با هم و با مشورت هم بریم جلو گاهی اون به من کمک کنه گاهی من  قضیه بچ ...

اون ک درسته 

اما خب بچه ها همیشه از یکی از وادین بیشتر ترس دارن و پیروی میکنن و معمولا هم پدر هست

نه بیچاره سنش خیلی کم نیست؛سوسول هم نیست؛مستقله و از سن کم کار کرده...

واویلا...اینجور مردا خیلی محکم و عاقل و قوی هستن‌..خیلی معتمد و با وجدانن...منتهی زیاد بلد نیستن دل یکی رو به دست بیارن

بانو جان حالا هرکی هست باید خیلی منطقی فک کنه...اگر یه ذره خوشش بیاد بره جلو..اگر نه این آقا نمیتونه عاشقش کنه

اره ولی اینی که میگی هم خوبه هم اینکه خیلی فشار وارد میشه به زن در تصمیم گیری های بزرگ زندگی

خب مثلا چ تصمیمی میخواد زن بگیره ؟

بحث رییس بازی دراوردن با تصمیم گیری خیلی متفاوته هااا

درضمن خانمی ک بلده شوهرشو مطیع خودش کنه ، از پس تمام مسائل زندگی بلده چطور بر بیاد.توی خونش هست اون مدیریته

ببین شرایط این دوتا جوون مثل منو شوهرم هست ..کم حذفی و خونسردی شوهرم در مقایسه بامن که شیطون بلا هستم ..آره یه جاهایی عصبیم میکنه خسته ام میکنه..اینکه من باید همیشه شروع کننده صحبت تو خونه باشم خسته ام میکنه ..ولی خب هر کسی یه عیبی داره اینم عیب شوهر منه در کنار هزاران خوبی که داره اینا قابل اغماضه...البته همین عیب خیلی جاها که عصبی میشم سکوتش کم حرفیش کمک میکنه کمتر دلم بشکنه ...ولی خب گاهی حرف نمیزنه نمیزنه بزنه هم دیگی وا ویلا ...اسی جان دوستت باید ببینه چی براش مهمه ..

واویلا...اینجور مردا خیلی محکم و عاقل و قوی هستن‌..خیلی معتمد و با وجدانن...منتهی زیاد بلد نیستن دل ...

ببین همه چی خوب بوده ؛

منتهی چون این دختر خودش خیلی خوش صحبته و خجالت نمیکشه؛انتظار داشته پسره که چند سال هم ازش بزرگتره خیلی تسلط بیشتری داشته باشه روش موقع حرف زدن...یکم پررو تر باشه...این پسره خیلی ساده تر رفتار کرده؛ کم رو بوده اولش تا یخش باز شده...این میگه نکنه همه جا اینجوری کم رو باشه...

برای خودم نیست؛با دوستم داریم نظرات و میخونیم... اما آخه ماجرای عشق و عاشقی نیست که؛ ماجرا اینه ازد ...

از نظر شغلی فعال هست؟یعنی تنبل کارکردن نیست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚