2777
2789
عنوان

🍃🍃برای این ازدواج بگید نظرتون و؟🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 88 پست
این یه سیاسته تجربه ندارم اما زیاد دیدم خیلی با زبان و تصمیمات درست و به هنگام باید عمل کنی یعنی ...

آخه خیلی از زن و شوهرا هستن رفیقن با هم؛ اما مرد خیلی رام نیست و این مدلی که به حرف زن باشه...بنظرم روی همه مردا جواب نمیده...بعضی مردا خیلی سرسختن

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم حرفی تو زندگی خودشو نمایان میکنه تو روزمره گی های زندگی وگرنه همه قبل از ازدواج و دوران نامزدی بر ...

حالا ببینیم به کجا میرسن اینا‌...خوبیش همون بدیشه درواقع...خیلی پسر پررویی نیست و مودبه و ممکنه از اینا باشه که خیلی به حرف خانم اهمیت میدن؛. هم اینکه ممکنه توی مسائل دیگه زندگی که نیازه مرد جسارت داشته باشه و قوی باشه؛ کم رو باشه و کم بیاره

[QUOTE=342200439]حالا ببینیم به کجا میرسن اینا‌...خوبیش همون بدیشه درواقع...خیلی پسر پررویی نیست و مودبه و ممکنه از ا ...[/QUOTE

شوهر من که کم حرفه در واقع به موقع حرفشو میزنه هر جایی لازم باشه جسارت داره و از خانواده اش حمایت میکنه و از طرفی دقیقا همینه واقعا خیلی به نظرات من بها میده و احترام من و کل خانوداه رو حفظ میکنه و واقعا مبادی ادابه....البته منظور از کم حرفی اینه که تو دورهمی ها که آدم میبینه شوهرای بعضیا مجلسو دست میگیرن میگن می‌خندن مثلا شوهر من بیشتر شنونده هست...البته شاید این اخلاقش واقعا یه جاهایی بع نفعمون هم شده 

[QUOTE=342200439]حالا ببینیم به کجا میرسن اینا‌...خوبیش همون بدیشه درواقع...خیلی پسر پررویی نیست و م ...

همسر شما کم حرف هستن...مشکل این اقاپسر اینه که کم رو هستن...

بنظرت ممکنه بخاطر دیدار اول باشه و استرسش؟

همسر شما کم حرف هستن...مشکل این اقاپسر اینه که کم رو هستن... بنظرت ممکنه بخاطر دیدار اول باشه و است ...

صد در صد ....شوهر من روز اول خواستگاری که فقط بیشتر شبیه یه مهمونی بود اونقدر عبوس به نظر اومد که ما فکر کردیم به اجبار اومده خواستگاری وقتی صبح خواهرش زنگ زد گفت  که نظر ما اوکیه و داداشم کشته منو که زنگ بزن زنگ بزن.. مامانم تعجب کرد ...ولی جلسه بعدی که علتشو پرسیدم گفت خب برا اولین بار اومده بودم خواستگاری و هیج تجربه‌ای  نداشتم و سعی کردم جدی باشم ولی انگار زیاده روی کردم😅....

صد در صد ....شوهر من روز اول خواستگاری که فقط بیشتر شبیه یه مهمونی بود اونقدر عبوس به نظر اومد که ما ...

آخی😂

اینم همینه؛ بهش میگیم شاید چون تجربش کمه؛پسره بهش گفته قبلا خواستگاری نرفتم... بنده خدا هول کرده حیس عرق بوده؛مثل اینکه خودش هم گفته بلد نیستم خیلی چی بگم...

آخی😂 اینم همینه؛ بهش میگیم شاید چون تجربش کمه؛پسره بهش گفته قبلا خواستگاری نرفتم... بنده خدا هول ک ...

اره همینه....به پسره حق بده ...معلومه خیلی محجوب به حیاست...اسی به دوستت بگو باهاش زیاد اینور اونور بره چند ماه با هم برن بیان تا شناخت بیشتری نسبت بهش پیدا کنه ..مردایی که کم حرفن خیلی لایه های درونی خودشونو بروز نمیدن در واقع تا نسبت به طرف مقابلشون اوکی نشن خیلی خودشونو نشون نمیدن ..من و شوهرم از روز خواستگاری تا عقد ۶ ماه با هم بودیم هر روز بیرون میرفتیم حتی یکی دوبار با خانواده رفتیم شهر دیگه مسافرت یکی دو روزه تا بیشتر بشناسمش..تقریبا هر روز خونمون برا شام یا نهار مامانم دعوتش میکرد ...ولی خب هر روز بهتر از دیروزش میشد و صمیمی تر میشد و بیشتر خودشو نشون میداد

اره همینه....به پسره حق بده ...معلومه خیلی محجوب به حیاست...اسی به دوستت بگو باهاش زیاد اینور اونور ...

اخه از یه مرد ۳۴ساله واقعا انتظار میره یکم جسورتر باشه...

این کم حرف نیست ؛زیاد هم حرف زده با دختر؛ فقط اینکه بین صحبتاش خیلی اقتدار نداشته... تابع دختر بوده...

غیر از این میگه چهرش هم خیلی تو خاطرم نمونده اما خیلی مرد زیبایی نبوده...متوسط بوده... اینم چون قبلا خواستگار خوشتیپ داشته به چشمش نمیاد این آقا 🤦🏻‍♀️

آخه خیلی از زن و شوهرا هستن رفیقن با هم؛ اما مرد خیلی رام نیست و این مدلی که به حرف زن باشه...بنظرم ...

اره دیگه روی همه جواب نمیده

باتوجه به شخصیتی ک الان از اقا پسر گفتی بهش میخوره ساکت و حرف گوش کن باشه،چون درونگرا هست 

روی هر مردی جواب نمیده این مورد

اخه از یه مرد ۳۴ساله واقعا انتظار میره یکم جسورتر باشه... این کم حرف نیست ؛زیاد هم حرف زده با دختر؛ ...

خب پس ..آره خب سنش بالاست و انتظار بیشتری ازش هست ...دیگه همه جوانب باید با هم اوکی باشند تا طرف به دل دختر یا پسر بشینه...ان‌شاءالله هر چی خیره برا دوستت اتفاق بیفته

خب پس ..آره خب سنش بالاست و انتظار بیشتری ازش هست ...دیگه همه جوانب باید با هم اوکی باشند تا طرف به ...

ممنونم... دعا کنید💓دختر خوبیه...نگرانشیم همه