2777
2789

اطرافیان خیلی تو سرم میزنن این موضوع رو گاهی میبینم پیرزن ۷۰ ساله پشت نیسان نشسته خمیده خمیده و لنگون لنگون راه میره بنده خدا اون وقت من اینقد بی عرضه ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فک میکنم نمیتونم ماشین را کنترل کنم و اون سوار من شده یهو هول میشم و دستپاچه و دنده ها را اشتباه میزنم و یه وضعی 

تازه این برا بیابون نشستنه اوضاعم

تو شهر که اصلا نمیتونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
منو لایک کن منم همینم اعصابم از خودم خراب فقط پول اسنپ میدم یکساله ونیمه گواهینامه گرفتم 

دقیقا عین شمام واقعا گرفتارم اطرافیان گفتن ما دیگه تورو هیچ جا نمیرسونیم خودت برو با اسنپ دیگه اگر نمیتونی رانندگی کنی همسرم میگه چرا بلد نیستی  بتونی حتی ماشینو کمی جا به جا کنی وقتی پارک دوبل کردم که ماشین بغلی بیاد بیرون باید زنگ بزنی من از فروشگاه بیام بیرون ماشینو بردارم اینید بی عرضه ای؟

من پشت فرمون میشینم انگار تو تنگ آبم،صدای هیچکسو نمیشنوم هیچکسو نمیبینم،خیلی با خودمو رانندگیم حال میکنم،ولی همه میگن خیلی ریلکسی بالاخره تصادف میکنی.

واقعا دلیل مسخره ایه،چون بهم ماشین ندن فقط ایراد میگیرن.

منم گفتم بمیرمم سوار ماشین شماها نمیشم شده کلیه مو بفروشم میرم ماشین میخرم انقد میکوبم به درو دیوار تا یاد بگیرم کامل‌.