2777
2789

ی خط ۹۱۳ به شوهرم زنگ زد ی دوست داره که اصفهانیه، دروغ گفت اونه در حالیکه من میدونم شماره اون نیست و حس میکنم دختره 

و قبلا واسه کارش با ی دختر اصفهانی آشنا شد که از عکسای دختره اسکرین شات گرفته بود و من تا این حد مچشو گرفتم، حالا الان که بهش زنگ زده بنظرتون برم سریش بشم که بهش زنگ بزن و همه چی رو خراب کنم؟؟؟ واقعا نمیتونم به رو خودم نیارم

من میتونم کمکت کنم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخای تلگرام یا روبیکا پیام بده میتونی پرینت مکالماتشو یا پیامکاشو با گوشیت بگیری 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
باید مدرک جمع کنی یه کاری کن که‌مدرک جمع کنی مثلا تعقیب و عکس و فیلم و اینا

آخه مدرک به چه دردم میخوره سالی یدونش لو میره زرنگه و اینکه شاید بخاد راجع به کار باهاش لاس بزنه نمیدونم ولی انگار همونه

چطوری؟متوجه نشدم چی میگی

با گوشی خودت میتونی پرینت یعنی ریز مکالمات شوهرتو دربیاری بهت میگم چیکار کنی 

آخه مدرک به چه دردم میخوره سالی یدونش لو میره زرنگه و اینکه شاید بخاد راجع به کار باهاش لاس بزنه نمی ...

ببین مدرک هم برای اینکه بعدا تهدیدش کنی که به همه نشون میدم

و هم برا بعده ها اگه خدایی نکرده بخوای درخواست طلاق بدی، مدرک خیلی به دردت میخوره

به نظرم این کار رو نکن باعث میشه روش باز بشه

آخه نمیتونم فراموش کنم که، از طرفی میدونم طرف شهر دیگست و ممکنه بکارش هم مربوط بشه نمیدونم. ولی خب خیلی رومخمه

شمارشو ترسید نشون بده فقط گفت اگه ۹۱۳ شو ببینی خیالت راحت میشه اونه گفتم اره دیدم آخرش اون نیست

خب ترس نشونه داره حتما چیزیه ببین میتونی شماره رو گیر بیاری البته زر نگه 

همه چی ب وقتش درست میشه