انژیوکت مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 1892 عنوان بچه ها اگ با یکی کات باشی بعد ی هفته شمارتو سیو کنه ... 48 بازدید | 6 پست ولی هیچ پیغامی نده این یعنی چی یعنی تو فکرشه برگزده؟؟ 1403/03/19 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 منم دو ماهه کات کردم ولی شمارمو تو روبیکا سیو دارع هنوز ما بعد دو ماه برگشیتم باز بهم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
donya16lak عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 661 ما بعد دو ماه برگشیتم باز بهم پایدار باشیدولی من خیلی مغروره و اینکه اون ترکم کرد مطمعنم هیچوثت برنمیگرده
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 پایدار باشید ولی من خیلی مغروره و اینکه اون ترکم کرد مطمعنم هیچوثت برنمیگرده پایدار نیستیم😅باز ازش جدا شدم پریروز دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....