2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیامون تجربش کردیم اگه تایمت پر باشه اخرین چیز سوشال مدیاس روتینی ک تو اون تایم واسه خودت چیدی ی ا ...

منظورم از حذف نشدن سوشال مدیا اینه که مثلا من خیلی وقتا خریدامو از پیج های اینستا میکنم. یا پیامای کاری و کلاسا رو توی تلگرام رد و بدل میکنم. و مثالای دیگه. مثلا یه چیزی مثل نی نی سایت حذفش برام راحته چون خاصیتی نداره. از تعداد پیامام هم مشخصه. ولی خیلی از چیزا رو نمیشه حذف کرد حداقل برای من. 

منظورم از حذف نشدن سوشال مدیا اینه که مثلا من خیلی وقتا خریدامو از پیج های اینستا میکنم. یا پیامای ک ...

زندگی هممون مَنوط ب سوشاله برای منم سخت بوده و هست. اگه اسون بود ک دیگه فایده ای نداشت! حذف نی‌نی سایت واست راحته چون فقط تکسته. نه تصویری نه رنگی نه دوپامینی...

من  ولی چجوربه بیشتر توضیح بده

دوپامین چیه؟هورمون خوشحالی (البته فقط خوشحالی نیس و مربوط به انگیزهو چیزای دیگه هم میشه)

دوپامین دیتاکس چیه؟پایین اوردن سطح دوپامین در بدن

خب اصلا چرا سطح دوپامین بیاد پایین؟انجام کارای سخت واست راحت میشه و بعدش میتونی رو دیسیپلینت کار کنی

خب حالا باید چ کار کنی؟اول از همه دوپامینای اضافی رو حذف میکنی از غذاهای شیرینو ترش بگیر تا سوشال مدیا ب جاش دوش اب سرد، سحرخیزی، مدیتیشن و ورزش(میتونه در قالب پیاده روی باشه)رو اضافه میکنی

خیلی بحث طولانیه کُلیت ماجرا اینه اگه واقعا راغبی واست دقیق توضیح میدم

دوپامین چیه؟هورمون خوشحالی (البته فقط خوشحالی نیس و مربوط به انگیزهو چیزای دیگه هم میشه)دوپامین دیتا ...

چقدر جالب

یک عدد راغب:)

هنوز تمایل دارین؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
چقدر جالبیک عدد راغب:)هنوز تمایل دارین؟

اره چرا که نه

برای توضیحات بیشتر پیشنهادم یوتیوبه البته اگه حوصلت میکشه مقاله هم خوبه من یوتیوبمم دیلیت زدم وگرنه لینک میزاشتم بری ببینی

قشنگ برو بخون و ببین اگه بازم نظرت همین بود بیا در موردش حرف میزنیم

اره چرا که نهبرای توضیحات بیشتر پیشنهادم یوتیوبه البته اگه حوصلت میکشه مقاله هم خوبه من یوتیوبمم دیل ...

رفتم و چند مقاله مطالعه کردم

برداشتم از این مسئله همون مبارزه با نفس یا کمی ریاضت بود

از هر چیزی که لذت بخشِ باید گذشت

راستش من مدتی هست به خودسازی زیاد فکر میکنم

و الان بیشتر مشتاق شدم چرا که یک همراه هم هست

رفتم و چند مقاله مطالعه کردمبرداشتم از این مسئله همون مبارزه با نفس یا کمی ریاضت بوداز هر چیزی که لذ ...

خیلی هم عالی

من برای شروع ی لیست از چیزایی ک باید اصلاحشون میکردم رو نوشتم مثلا غذا:نخوردن قهوه، ترشیجات و شیرینجات ورزش:اصلاح حرکات سرعتی دست و همینطور الی اخر

در کنارش کارای سختی ک باید ب روتینم اضافه میشد رو نوشتم مثل دوش اب سرد و پیاده روی 

دوپامین دیتاکس خودش ی جورایی باعث دیسیپلین میشه ولی من قبل خواب از سخت ب اسون کارامو لیست میکنم و واسشون تایم مینویسم مثلا همین نی نی سایت تا نه و نیمه

و اینکه تو روابطم ی تغییر اساسی دادم و خیلیارو حذف کردم و با ی سری افراد دیگه ارتباط گرفتم

حالا اینا کلیاتشه ک احتمالا همه جا شنیدیشون ی برنامه کلی بر اساس اینا بنویس برای خودت بعد اگه تو دیتیل برنامت ب مشکل خوردی بیا حلش کنیم

خیلی هم عالیمن برای شروع ی لیست از چیزایی ک باید اصلاحشون میکردم رو نوشتم مثلا غذا:نخوردن قهوه، ترشی ...

خیلیم خوب

پس منم تا آخر امشب برنامه ام رو آماده میکنم

مایل هستین به صورت خصوصی پیام بدیم؟

خیلی هم عالیمن برای شروع ی لیست از چیزایی ک باید اصلاحشون میکردم رو نوشتم مثلا غذا:نخوردن قهوه، ترشی ...

و اینکه هر شب به هم راجع به میزان خودداریمون گزارش میدیم؟ یا هر کی سی خوش؟😅

دور شدن از سوشال مدیا یعنی اینستا واتساپ و هر چیزی ک هستو نیستو پاک میکنیچیزای خیلی شیرین خیلی ترش و ...

من یه ۳ سالی هست اینجوری زندگی میکنم

البته بخاطر شرایط زندگی منو کشوند به سمت این تصمیمات

و یجورایی سلیقه م اینجوریه که متعادل هارو دوست دارم

اما الان از تاپیک شما متوجه شدم این یه سبک هست

میشه بگید این سبک چه فوایدی داره؟

ممنون

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

خیلیم خوبپس منم تا آخر امشب برنامه ام رو آماده میکنممایل هستین به صورت خصوصی پیام بدیم؟

سلامی دوباره

شرمنده واقعا این چند روز درگیر بودم کلا گوشیو چک نکردم چ برسه نی نی سایت

اره چرا ک نه