زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1178 عنوان کسی میدونه ساک بازداری جزئی یعنی چی؟ 65 بازدید | 7 پست میشه بگین یعنی چی؟گف پنج شنبه دوباره سونو بدمخیلی نگرانمامروز ی روز از موعدم گذشتهعدد بتام هم برا دوروز قبل موعد ۶۵ بود گف چارشنبه تکرار بشهتوروخدا میشه بگین یعنی چی چرا اینجوری شدهدلم داره میترکهکسی بوده اینجور؟ 1403/03/19 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1178 چقدر زود رفتی ساک جزئی یهنی کامل نیست و هنوز کوچیکه یعنی بخاطر زمانشه؟من نمیخاستم سونو بگیرم دکتر گرفت گف واجبه چون گفتم خودم و همسرم ی کم مشکل داشتیم دارو خوردیم از سر شب حالم بده با حرفی ک دکتر زده
_اسما عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4060 یعنی بخاطر زمانشه؟ من نمیخاستم سونو بگیرم دکتر گرفت گف واجبه چون گفتم خودم و همسرم ی ... اره یا فرمالیته س و سقط میشه یا نه پیگیری کن شاید درست شدان شالله ب رودی نی نی دار بشی منم دوباره اینطوری شدم مشکل از شوهرم بود
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1178 اره یا فرمالیته س و سقط میشه یا نه پیگیری کن شاید درست شد ان شالله ب رودی نی نی دار بشی منم دوباره ... فرمالیته یعنی چی؟یعنی کاذبه؟خدا نکنه اینجور باشه
_اسما عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4060 فرمالیته یعنی چی؟ یعنی کاذبه؟ خدا نکنه اینجور باشه آن شالله نیست فرمالیته و جزئی یعنی ساک کامل نیست و اندازه ش درست و حسابی نیست مثل ساک های عادی
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1178 آن شالله نیست فرمالیته و جزئی یعنی ساک کامل نیست و اندازه ش درست و حسابی نیست مثل ساک های عاد ... بنظرتون بمونم همون برا قلب برم؟اخه گف پنجشنبه بیا سونوهمشم واژینال میگیره میترسم
_اسما عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4060 بنظرتون بمونم همون برا قلب برم؟ اخه گف پنجشنبه بیا سونو همشم واژینال میگیره میترسم برو همون موقعی ک میگهواژینال میگیره تا کامل دیده بشه و خطا نباشه چون خطا توی این کمتره