2777
2789
عنوان

بچم فیلم ترسناک دیده

336 بازدید | 11 پست

بچها تلویزیون روشن بود منم اتاق مرتب میکردم فیلم بد خیم پخش شد ترسناک هس دختره سره خودشو پاره کرد یه موجود ترسناک زد بیرون تا به خودم اومدم پسر سه سالمم دید وای از عصر تا حالا میگه مامان تو موهای دختره چی بود 

وووییی 

بگو تو موهاش یه فرشته ی مهربون بود دختره موهاش شپش گرفته بود فرشته رفته بود شپش هارو از سرش در بیاره با شپش ها جنگیده بود یکم ترسناک شده بود 

ایشالا ک خیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار میگم باز میپرسه دیوونه کرده

بگو دیگه نپرس ازم اگر بپرسی دیگه جواب هیچ سوالی بهت نمی‌دم 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بگو دیگه نپرس ازم اگر بپرسی دیگه جواب هیچ سوالی بهت نمی‌دم 

نه به نظرم اگه جواب نده

بچه برای خودش تصویر سازی می کنه بدتر می شه 

باید کنترلش کنه نه دعوا

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

به روان بچه اسیب زده واقعا خیلی باید هواسم میبود

منم پسرم یه روز خودش تلویزیون روشن کرده بود رو ماهواره صحنه خ ا ک بر سری دیده،خوبه اومدم، هول شد می‌گفت این آقا زده به پشت خانومه.خیلی باید هواسمون باشه واقعا گناه دارن این صحنه های بی‌ربط و ببینن 

قریونت برم بچع سه سالع  درکی از شپش ندارع

براش یکم توضیح بده بگو یه چیزایی هست مثل مورچه  بهش میگن شپش اگر ادم حموم نره باعث میشه شپش بگیره اون دختر هم شپش گرفته بوده اون فرشته ی مهربون اومده بود یا شپش ها بجنگه شپشا از سرش برن 

یا بگو الکی بوده یا یه داستان بگو براش یادش بره

ایشالا ک خیره