2777
2789
عنوان

جواب استوری یک آدم پرو چی بدم

400 بازدید | 38 پست

یک ادم بیشعور تمام زندگیمو بهم زد نابودم کرد شش دوسش داشتم عاشقش بودم هیچ وقت خم ب ابرو نیاوردم از محبت زیاد از من دست کشید از بس بهش خوبی کردم هار شد الان استوری گذاشته هوا دچار غم است و انسان دچار تحمل. در صورتی ک اون منو بدبخت کرد شش سال از زندگیمو باهاش نادیده گرفت و منو بچم از خونمون بیرون کرد گفت بزور این زندگی دارم تحمل میکنم منم گفتم تحمل نکن مهریمو بده برو بسلامت برو دنبال خوشبختیت زورم گرفته همیچین استوری گذاشته چی جوابش بدم

جواب نده لازم نیست جواب هر بی سر و پایی رو داد

همیشه همینه زیاد که باشی زیادی میشی 

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

شاید منظورش با یکی دیگس🙄

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی باید جواب بدی یا حتی استوری اش رو چک کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جواب نده لازم نیست جواب هر بی سر و پایی رو داد همیشه همینه زیاد که باشی زیادی میشی 

بخدا همه حتی خانوادش میگن چون زیادی خوب بودی زیادی محبت کردی زیادی تحمل کردی هوا برش داشته

بخدا همه حتی خانوادش میگن چون زیادی خوب بودی زیادی محبت کردی زیادی تحمل کردی هوا برش داشته

محل نده بابا باور کن همینجوریه همیشه 

برا کسی تب کن که برات بمیره

آدم تا یه جایی میتونه یه طرفه محبت کنه از یه جایی به بعد اگر جواب محبتاش و دریافت نکنه اون رابطه براش کمرنگ میشه

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

محل نده بابا باور کن همینجوریه همیشه  برا کسی تب کن که برات بمیره آدم تا یه جایی میتونه یه طر ...

آخه زورم از اینجا گرفته که اون چرا باید بگه تحمل میکنم در صورتی ک من بخاطر استرسا و فشارای زیاد بچم سقط شد از دستش ولی اون انگار ن انگار من شب روز جلوش گریه کردم ولی دریغ از یک سوال که چته بی خیال خونسرد 

چرا فکر میکنی استوری بخاطر شماست؟ جواب بدی ممکنه ضایعت کنه

جوابش نمیدم ولی خودم میخوام یک استوری بزارم که بفهنه اونی ک داره غم غصه میخوره منم ن اون اون باعث این اتفاقا شد اون منو ول کرد اون بی محبتی کرد بی معرفتی کرد بی محلی کرد انقدر شبا تا صبح تو خونه ساکت بود که وقتی سالکم بستم برم از خداش بود 

آخه زورم از اینجا گرفته که اون چرا باید بگه تحمل میکنم در صورتی ک من بخاطر استرسا و فشارای زیاد بچم ...

مردا همشون همینن

تک و توک آدم حسابی از توشون درمیاد

جوابش نمیدم ولی خودم میخوام یک استوری بزارم که بفهنه اونی ک داره غم غصه میخوره منم ن اون اون باعث ای ...

نسبت ب یک مرد هرچی بی تفاوت تر باشی بیشتر ب سمتت کشیده میشه و هرچی بیشتر بری سمتش و بهش ابراز علاقه کنی نشون بدی برات مهمه بیشتر ازت فاصله میگیره

استوری بزار و نشون بده حالت خوبه نشون بده قوی هستی تا برگرده 

در خواست طلاق یک طرفه بده چون ولت کرده سریع حق رو میدن ب شما

اخه دوسش دارم دخترم خبلی بهش وابسته است در ضمن مهریه ندارم مستقل هم نیستم یک خانواده متعصب غرغرو دارم که این یک ماه تو جهنمم  کنار خانوادم ارامش ندارم وضعشون زیاد خوب نیست بابام مریض افتاده تو جا اصلن قدرت تکلم نداره فقط اون بود که همیشه پشتم بود ک الان ب این روز افتاده. 

مردا همشون همینن تک و توک آدم حسابی از توشون درمیاد

داداشاش اینجوری نیستم بخدا عین پروانه دور زناشون میگردن هر روز هدیه و کادو سوغاتی میگیرن برا زناشون اونا حتی شوهراشون تحویلم نمیگیرن فقط منم که این وسط اینجوری بدبختم