2777
2789

ببینید مامان من واقعا زبون تندی داره تو خونه هم همینه از اول همین بوده و کسی دهن به دهنش نمیزاره 

و من برعکس خیلی آروم و سازگارم واسه همین کارمندای مامانم بعضی وقتا زنگ میزنن به من گلایه میکنن و من همش میگفتم عیب نداره تو دلش چیزی نیست تو ناراحت نشو و اینا ولی جدیدا دیگه خیلی راحت پیش من بد مامانمو میگن امروز یکی از مربیاش زنگ زده بود میگفت توروخدا یه آرامبخش به مامانت بده امروز هممونو شست گذاشت کنار یا مثلا خیلی راحت میگن مامانت قاطی کرده مامانت پریود مغزیه در حالی که جلوی روش چاپلوسی میکنن و جرعت ندارن چیزی بگن من عذاب وجدان میگیرم که اجازه میدم اینجوری بگن جلو من درباره مامانم از طرفی هم میدونم زبونش نیش داره و صابونش به تنم خورده جای من بودید چی کار میکردید ؟ بعضی وقتا فکر میکنم چیزایی که پشتش میگن رو بهش بگم شاید رفتارشو درست کنه ولی شایدم بدتر قاطی کنه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا به تو زنگ میزنن میگن؟ به خود مامانت بگن رو در رو 

خب مامان من مدیرشونه نمیتونن به خودش بگن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

من بودم میگفتم حرفتونو نشنیده میگیرم اصلا دوست ندارم جلوی من به مادرم بی احترامی بشه 

اگر کارتونو درست انجام بدین قطعا روی خوشم میبینید 

مادر ضحاکم باشه باید سمت مادرت باشی 

چون همینا میرن پشت توام صفحه میذارن 

ولی فقط مادرته که پشت توعه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بهشون بگو اکثر افراد با همین اخلاق ها تونستن مدیریت خوبی داشته باشن واگه یکم جلو شماها وا بدن میخوایید درسته قورتش بدید ویا اینکه بگو من میدونم مامانم بی علت به کسی گیر نمیده

بهشون اجازه نده به هیچ عنوانننن❌❌❌

از اول نباید حقو بهشون میدادم الان دیگه نمیدونم چه جوری دمشونو بچینم

عزیزم کلا وقتی از خانوادت بدی گفته میشه، تا میتونی طرف مقابل را نگیر هرچند میدونی مفصر خانوادت هستند. نمیگم با اون طرف بد حرف بزن یا عصبانی شو، میگم پشت اون طرف درنیا و یا بگو نه مامان من این اخلاقا را نداره شاید واقعا حرفها و کارهای شما بد بوده، چون اگه پشتشون را بگیری روت سوار میشن.

ولی بعد با اون عضو خانوادت درست در این مورد صحبت کن، هرکاری بکن تا اخلاقش بهتر بشه.

این قضیه هم به خوبی به مامانت بگو

من بودم میگفتم حرفتونو نشنیده میگیرم اصلا دوست ندارم جلوی من به مادرم بی احترامی بشه  اگر کارت ...

اره به خدا نباید از اول طرفشونو میگرفتم فقط چون میدونم زبونش تنده خودمو میزاشتم جای مربیاش میدیم منم بودم ناراحت میشدم ولی اینا دیگه از گله گذشته بی احترامی میکنن

خب واقعا شاید مامانت نیاز ب درمان داره

به نظر منم نیاز داره ولی عمرا اگه قبول کنه کوچک ترین ایرادی داره کاراش

اره به خدا نباید از اول طرفشونو میگرفتم فقط چون میدونم زبونش تنده خودمو میزاشتم جای مربیاش م ...

همون حرفی که بهت گفتم بگو جلوشون وایسا همینا پشت خودتم حرف میزنن مطمئن باش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی خونسرد بگو به هر حال با همین روحیه و اخلاق تونسته مدیر دیگران باشه و یه عده کنارش نون بخورن 

روحیه مدیریتی باید جدی باشه

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺