2777
2789
عنوان

چرا من از طلا سیر نمیشم

235 بازدید | 20 پست

توروخدا منطقی باشید من عاشق طلام مثل اکثر خانومای دیگه

بزنید طلاهایی ک دارم مینویسم فقط آرومم کنید تا دیگه انقد ب فکر طلاهای دیگه نباشم

من ۱۸تا النگو دارم 

۳تام النگو ی پهن جدا از اونا

یه سرویس کامل که برای عروسیمه

یه سرویس سبکتر

با انگشتر حلقه و نشون

۳تام انگشتر درشت

یه پلاک ریز

اما بازم طلا دلم میخاد مثلا دلم میخاد اون النگوهام ک ۱۸تا ۲۴تاش بکنم

با اینکه اصلا نمیندازم فقط گاهی اوقات میندازم

دلم میخاد ی سرویس طلا سفید ی سرویس طلا زرد داشته باشم

نیم ست های مختلف زنجیر های جور وا جور یا رولباسی

😭😭😭😭😭

چیکارررر کنم 

هرجوری ک شده سعی میکنم همیشه پولتو جمع کنم طلا بگیرم اما انقد ک گرونه جمع نمیشه یجا ک

یعنی از راحتی و رفاه خودت میزنی چیزایی که دلت میخواد و هیچ وقت نمیخری تا طلا بخری؟ اگر اینطوره بله نشونه مشکله

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون همه النگو دزد نبره تورو .النگو داره خجالت میکشم بندازم بخدا سرمایه خوبه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نمیدونم🥲🥲🥲فقط میخام داشته باشم😭😭😭😭😭هر دفعه یکیشو بندازم

فک کنم مشکل داری آخه طبعی نیس این همه طلا داری و سیر نشدی از طلا

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

وقتی به چیزی زیاد وابسته باشیم قبل مرگ شیطان با اونا تهدید می‌کنه که یا کافر میشی یا اون وسیله رو خراب میکنم یا به اون آدم آسیب میزنم به این فکر کن همیشه و تو زندگی به هیچی دل نبند هیچییی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من اصلا علاقه نداشتم واسه سرمایه گذاری گرفتم و الان کمی خوشم اومده.  ولی دست بعضی که می بینم ح ...

منم دارم و نمیندازم فقط ولع جمع کردنشو دارم هعی دوس دارم زیاد بشه مولا ی چمدون طلا باشه😐دستمو بکنم توش بریزمش روهم