2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید فکر کردم نشده دوباره زدم ممنون نظر دادین

بچه ها اشتباه میکنین علائم قطع بشه اصلا نشونه خوبی نیست من دیدم که میگم خواهر شوهر خودم یهو علائمش رفت .بعدشم فهمید که رشدش متوقف شده نباید آدم ریسک کنه مخصوصا تو بارداری هر علائمی داشتی باید بری دکتر

[QUOTE=44402037]بچه ها اشتباه میکنین علائم قطع بشه اصلا نشونه خوبی نیست من دیدم که میگم خواهر شوهر خودم یهو علائمش ر ...[/QUOTE]

ن عزیزم چرا میترسونیش استرس میگیره علاعم میره میاد منم دوروز خوبم دوروز حالم بده بستگی داره دیگه حالا فعلا ک بهتر شدم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
برای چی بری دکتر وقتی الان بهتری ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سلام   من امروز رفتم ازمايش بارداري دادم 

بعد جوابش ٤.٢  منفي زنه ميگفت احتمال داره بالا بره كسي اينجوري بوده مثبت بشه دلم خيلي ميشوزه كه لايق مادر شدن نميشم