2777
2789

من مدتیه بابت تک تک چیزهای زندگیم حتیییی کوچیک ترین چیزهای زندگیم شکر میکنم 

شده زندگی روز سخت نشون بده هی نشه هی گره بیوفته ولی اعتماد زیادی به خدا دارم که درستش می‌کنه 

من همیشه ۱۲سال تحصیلی متنفر بودم از درس همش میگفتم درس چیه و... دو سه سالی که نتونستم دانشگاه برم نعمت درس خواندن فهمیدم 

درسته تو اون سه سال تک تک فصل های که دانش آموز بودم خدا خدا میکردم زود تموم بشه تو اون مدت لذت بردم از فصل ها تازه فهمیدم آذر بدون امتحان چجوریه. 

اردیبهشت بدون امتحان و استرس چه قشنگه  

قبلاً آرزوم مردن بود ولی مدتیه که زندگی دوست دارم 

دوست دارم همش درس بخونم کلاس های مورد علاقه ام برم کنار خانوادم باشم باهاشون وقت بگذرونم 

همش به رشد کردن پیشرفت فکر میکنم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

سعی میکنم شکر گزاری رو داشته باشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خداروشکر ک حالتون خوبه و قدردان هستید عزیزم 

منم همیشه شکرگزارم 💛 بابت کوچکترین چیزها چه خوب چ بد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم شکر گزاری رو داشته باشم

به شما حس خوبی میده بابت داشته هاتون شکر میکنید ؟ 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

به شما حس خوبی میده بابت داشته هاتون شکر میکنید ؟ 

دیگه .....................آره ..........ضرر نداره که

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خداروشکر ک حالتون خوبه و قدردان هستید عزیزم  منم همیشه شکرگزارم 💛 بابت کوچکترین چیزها چه خوب ...

ممنون عزیزم 

خیلی ام عالی انشالله زندگیتون پر برکت باشه 

بله ،هرروز. مخصوصا قبل خواب به همه ی داشته هام فکرمیکنم و نگا میکنم و خداروشکر میکنم.. حتی بخاطر اینکه شب گرسنه نمیخابم، به خاطر سقف بالای سرم و خیلی اوقات وقتی از دستشویی میام بیرون خداروشگر میکنم که خداوند تمام نعمتهارو به انسان داده و اگر یه لحظه یا نعمتش رو بگیره چقدر دچار مشکل میشیم

ممنون عزیزم  خیلی ام عالی انشالله زندگیتون پر برکت باشه

😍❤️همچنین شما

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله ،هرروز. مخصوصا قبل خواب به همه ی داشته هام فکرمیکنم و نگا میکنم و خداروشکر میکنم.. حتی بخاطر این ...

چقدر عالی انشالله همیشه صحیح سالم زندگی پر رزق روزی داشته باشید 

واقعا منم حتی حموم میرم شکر میکنم ی خونه ای هست که حموم داره که بتونیم بریم 

واقعا نعمت بزرگیه آدم خودش اختیار بدنش داره الان برم دستشویی و..... اینکه محتاج آدما نباشی نعمت 

متاسفانه زبونی شکر نمیگم  خیلی وقته  و این غلطه

من فکر میکنم وقتی بابت داشته ها شکر میکنی خدا به آدم بیشتر میده و خود انسان از این همه نعمت که داره شکر می‌کنه انرژی مثبت 

ولی همش بناله ای ماشین ندارم خونه ندارم پول ندارم و..... 

انرژی منفییی حس سنگینی هرچقدر تلاش می‌کنه نمی‌رسه 

دایی من داشته باشه  تو معامله سود هم می‌کنه همیشه میگه ندارممم اصلا اون پول معلوم نمیشه چی میشه هی خدا نداری بهش میده رزق روزی از برکت میندازه

روزانه سعی میکنم یه صغحه جمله مثبت وشکرگزاری بنویسم

چه عالی 

ولی من دلی میکنم تو دلم با خدا حرف میزنم میگم 

بنظر شما با نوشتن بهتره ؟