2777
2789

چندتا دوست داشتم که بشدت وابسته هم بودیم و هنوزم بهشون فکر میکنم به دلایلی سیمکارتمو عوض کردم و یه کلمه ام نگفتم بهشون کار اشتباهی کردم؟

,سلام عزیزم وقتتون بخیر من تقریبا تمام تاپیکهای شما رو که راجع به خال روحیت بود خوندم... گلم ... عزیییزم... اول اینکه خقیقتا ناراحت شدم تمام شب داشتم میخوندم نوشته هاتو ... بعد یه سوال ازتون داشتم روانپزشک برای شما داروی سرترالین تجویز نکرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون من نزدیکه ده ساله که به دلیل افسردگی دارم سرترالین مصرف میکنم و فووووق العاده موثر بوده... البته چون شرایط خانوادگی و محیطم تغییر نکرده حتی گاهی بدتر شده میترسم دارو رو کنار بذارم و افسردگی و حساسیت خیلی زیادم برگرده ... وقتی داروهای شما رو خوندم تعجب کردم چطور براتون سراترالین ننوشته دکتر... بدون تجویز البته به هییییچ وجه مصرف نکنید چون شاید نشونه های شما جوری بوده که حدس زده ممکنه تکانشی تر بکنه شما رو دارو و دور از جونت خطر خودکشی یا اینجور مسائل رو بالا ببره

اومدم تاپیکت تا بگم این بار که رفتی پیش روانپزشکت هم افکار خودکشی که گاهی سراغت میاد رو بگو و هم یادآوری کن که چرا سرترالین تجویز نکرده؟ ببین من به قدددری حالم بد بود که حتی یه جمله ذو نمیتونستم تو ذهنم نگه دارم وقتی دیدم تو انقدر راحت داری تایپ میکنم با خودم گفتم قطعا حالت از  اون دوره من بهتره ☺️

یه نکته هم میخوام سوال کنم ازت.. معمولا توی ارتباط با ادمها دچار از اینکه طردت کنن میترسی؟ افکار دائم راجع به طرد دن داری؟ اگر اینطور باشه چون خود زنی هم داری ممکنه شاااید اختلال شخصیت مرزی باشه که تو نت بنظرم نخون راجع بهش چون اصصصصلا کامل ننوشته و خیییلی ناامید کننده و احمقانه و بد نوشته ... راستی یکی از تزدیکان منم همین اختلال رو داره ...احساس پوچی و بحران دائمی و رنج روانی شدید نشونه ش هست..   

اما درمان داره.... بر خلاف گذشته که همه ناامید بودن از درمانش الان درمان خییییلی موفقیت آمیزی داره حتی از افسردگی خیییلی بهتر به درمان جواب میده... امارها میگن ۹۸ درصد کسایی که «طرحواره درمانی اختلال مرزی» شدن حتی فقط ۶ ماه دیگه علائم اختلال رو نشون ندادن و این بدون بازگشت بوده یعنی بعد چند سال هم تست گرفتن ازشون و برنگشته علائم🤩🤩🤩

این روش طرحواره درمانی که مسگم هررر جور مشکلی داشته باشی براش موثره افسردگی و... ولی برای این اختلال معجزه ست... عزیزم دو تا کتاب برات معرفی میکنم دانلود کن یا بخر بخونشون یکم آشنا بشی در این رابطه.. اولیش کتاب «تنداموز طرحواره درمانی» از رفایلی برنستین و یانگ هست دومین کتاب هم «طرحواره درمانی برای اختلال شخصیت مرزی» از جفری یانگ.. خوندم مشهد هستی نمیدونم اونجا طرحواره درمانگر پیدا میشه یا نه... ولی لااقل این امید رو داری که قطططعا خوب میشی... درد سخت و وحشتناکی که داری تحمل میکنی عزیزم غیر قابل درمان نیست... تو خوب میشی... به قدری که یااادت میره حس دردناک این روزا چجوری بود... 🥹🥹🥹🥹 اینو تو کامنتهای کسایی که درمان شده بودن تو یه پیج اینستا خوندم🥹🥹

اومدم تاپیکت تا بگم این بار که رفتی پیش روانپزشکت هم افکار خودکشی که گاهی سراغت میاد رو بگو و هم یاد ...

سلام عزیزم ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی 

نه دکتر سرتلارین تجویز نکرد من دوبار روانپزشک عوض کردم ولی هیچکدوم تجویز نکردن راستش من دوهفته اس داروهامو قطع کردم چون دیدم تاثیری نداره بیخیالش شدم و سرخود قطع کردم و ازون ورم خانواده ناامیدم کردن و گفتن فکرکردی تاثیر داره همش آشغاله و..منم ناامید شدم و خسته قطعش کردم.و اینکه اره قبلا اتفاقاتی برام افتاد  و تروما هایی پبش اومد که از طرد شدن میترسیدم ولی الان نسبت به همچی بی اهمیتم دیگه برام مهم نیست چه بلایی به سرم میاد خستم خسته و کل روز تو تخت خوابم و حتی روشنایی کل وجودمو اذیت میکنه و فقط لامپ آشپزخونه از صبح تا شب روشنه حتی شبا هیچ انگیزه ای ندارم و هرچقدر بخوابم بازم اون خستگی توی وجودم حس میشه بیشتر از قبل و نمیدونم چیکار کنم حتی اگه اوضاع درست شه من بازم حالم بده و بی حوصله ام  

مرسی حتما میخونم اون کتابارو