2777
2789

نوشته بودن زنایی بدبخت تو سری خور که بهشون خیانت میشه😂😂

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرات که خوبه .

فقط چند مورده که  به تفاهم نمیرسیم اینجا 😁😄

واسه همین میگن بی سواد و بیکارن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو این سایت همه جور آدمی پیدا میشه 

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

چون ما خودمون این فرهنگ رو رواج دادیم 

تاپیک های احمقانه زدیم

الان توی یه تاپیک دیگه میگن کسی که پولدار باشه نمیاد سایت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اتفاقا زنای بیکار همش تو اینستا هستن. این جا طرف میاد تبادل نظر:

که از بیکاری شون بلاگرها میلیارد میشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همه مدل هست 

من اینجا دیدم  یه عده هستن توکوچه  نشستن براشون روتین عادی و روزمرست و به نطرشون افرادی که مخالفن سی سی و فلانن و به عنوان یه سبک از معاشرت ازش دفاع هم می‌کنند!!!!و همزمان یه عده هم هستن درحال تنطیم رساله و آمادگی دفاع از تز  

هردودسته اینجا هست پس توجامعه هم هستن 

اینجا فضاش مثل توئیتر یا از اون طرف اینستا  نیست گسترده تر و متنوع تره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

راست میگن دیگه    تاپیکا شده خیانت کتک خوری مظلوم واقع شدن    یه تاپیک دیدی یه زن قدرتمند از امپراطوریش حرف بزنه؟!  همه از دم توسری خور

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)